A piwo po 8 zeta i miało chyba 3 czy 4%.
ED: Zoltar jak zwykle edytuje i cud, że to zauważyłam

Moderator: infernal
Nie wiem... ale mam koszulkę z działu bieganie, piłka nożna oraz wycieczki górskie... I najfajniejsza jest z tego ostatniego... ale... z działu piłka nożna kupiłam ekonomiczną, więc najzwyklej nie jest taka milusia przy cielekachita pisze: czym się różnią koszulki piłkarskie od biegowych? I to techniczne, i to, i w tym się biega, i w tym, i piłkarze się pocą, i biegacze...
To zależy, zasadniczo niewiele się różnią. Piłkarskie koszulki zasadniczo są mocniejsze od biegowych, mają najczęściej materiał grubszy... chociaż niekoniecznie, czasami siateczki (jeżeli takie zawierają) na bokach są dwuwarstwowe dla ich wzmocnienia. Poza tym biegowe koszulki często mają cieńszy delikatniejszy materiał na plecach, a piłkarskie raczej nie. Poza tym zdarzają się koszulki piłkarskie typu polo, a biegowe raczej nie. Czyli różnice są a tak jakoby ich nie było.kachita pisze:I tak mi się przypomniało, bo pytanie chodzi za mną od kilku dni - czym się różnią koszulki piłkarskie od biegowych? I to techniczne, i to, i w tym się biega, i w tym, i piłkarze się pocą, i biegacze...
Zoltar, czyżby to było tak jak w tym skeczu telefonicznym Laskowika? Co to mamusia nie mogła pooglądać telewizji bo sąsiedzi firanki zaciągnęlizoltar7 pisze: Oglądałem sobie dzisiaj w TV (co nie jest takie proste bo ja nie mam TV) :
PotwierdzamAniad1312 pisze:Kachita, zdjęcia super!