kapolo - komantarze
Moderator: infernal
- gonefishing
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41'25"
- Życiówka w maratonie: 4h01'38"
Ukłony dla mistrzunia
Kolejny schodek pokonany. Następny to 1:45
Daniels robi swoje
Kolejny schodek pokonany. Następny to 1:45
Daniels robi swoje
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
A właśnie, nie zapytałem o czas. Nogi mi trochę przymarzły i kiepsko mi się tam siedziało Skrobnij coś jutro
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dzięki Kamil! małymi krokami do przodu. Następny półmaraton planuję na sierpień. Progres musi być!
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Ouch, no to rzeczywiście grubo poleciałeś, a w podobnym tempie niedawno poleciałeś przecież dychę Ten 19km był ciężki z tego co widać, ale reszta poszła stosunkowo równo i to powinno cieszyć I zobacz, chwila biegania bez urazów i od razu forma rośnie Kyngratulejszynzz!
Z tym konduktem żałobnym to rzeczywiście ciekawa historia, będziesz mieć hisotrię do opowiadania :D
Z tym konduktem żałobnym to rzeczywiście ciekawa historia, będziesz mieć hisotrię do opowiadania :D
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 51:52
- Kontakt:
Fju fju, kolegoooo!!
brawo! a i relacja fajna, uśmiałem się z sytuacji z karawanem!
jeszcze raz gratuluje wyniku!
brawo! a i relacja fajna, uśmiałem się z sytuacji z karawanem!
jeszcze raz gratuluje wyniku!
zapraszam na bloga (zwykłego): www.szuranie.pl
BLOG na forum bieganie.pl:: TUTAJ
zapraszam do komentowania: TUTAJ
szuranie.pl na Facebooku: TUTAJ
BLOG na forum bieganie.pl:: TUTAJ
zapraszam do komentowania: TUTAJ
szuranie.pl na Facebooku: TUTAJ
-
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki!
Z tym pogrzebem akcja była krepująca. Psychicznie źle się z tym czułem. Presja. Wiedziałem, że jadą za mną, i że im przeszkadzam. Z jednej strony chciałem wyjąć komórkę i zrobić zdjęcie. Z drugiej jakoś wczuwałem się w myśli żałobników. Dziwne to było i śmieszno i straszno.
Z tym pogrzebem akcja była krepująca. Psychicznie źle się z tym czułem. Presja. Wiedziałem, że jadą za mną, i że im przeszkadzam. Z jednej strony chciałem wyjąć komórkę i zrobić zdjęcie. Z drugiej jakoś wczuwałem się w myśli żałobników. Dziwne to było i śmieszno i straszno.
- krunner
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:53
No! Gratulacje!
A co będzie we wrześniu, to jest loteria, dużo Ci powie ten sierpniowy półmaraton, napisałeś, że zamierzasz w sierpniu taki biec.
pozdrawiam. krunner
Jeżeli ten wynik wpiszesz w kalkulator to dostaniesz 3h47' na maraton, będąc Tobą w tym momencie biegłbym maraton na 3h50'-3h55'.kapolo pisze:Gdybym pobiegł maraton w tempie 5'05" / km mógłbym liczyć na czas 3h35'. Czy to jest realne, czy raczej mrzonki?
A co będzie we wrześniu, to jest loteria, dużo Ci powie ten sierpniowy półmaraton, napisałeś, że zamierzasz w sierpniu taki biec.
pozdrawiam. krunner
- gonefishing
- Zaprawiony W Bojach
Ogólnie wszystko może być realne. Patrząc jak pobiegł sosik maraton 3:36 po połówce 1:45, to czemu nie. Jeśli "puk, puk w niemalowane" ominą Ciebie kontuzje - everything is posible
Ja osobiście chciałbym na jesień zrobić poniżej 3:50 choć z kalkulatora niby wychodzi mi 03:34:47. Jednak w debiucie chyba zadowoli mnie każdy wynik, byle tylko metę przekroczyć
Ja osobiście chciałbym na jesień zrobić poniżej 3:50 choć z kalkulatora niby wychodzi mi 03:34:47. Jednak w debiucie chyba zadowoli mnie każdy wynik, byle tylko metę przekroczyć
-
- Zaprawiony W Bojach
Dziękuję!krunner pisze:No! Gratulacje!
Jeżeli ten wynik wpiszesz w kalkulator to dostaniesz 3h47' na maraton, będąc Tobą w tym momencie biegłbym maraton na 3h50'-3h55'.kapolo pisze:Gdybym pobiegł maraton w tempie 5'05" / km mógłbym liczyć na czas 3h35'. Czy to jest realne, czy raczej mrzonki?
pozdrawiam. krunner
Wszystko się zgadza. Zostało jednak jeszcze sporo czasu. Prawdziwe treningi dopiero przede mną. Zastanawiam się czy taki progres jest możliwy. Czy w ciągu 4 miesięcy poprawię się na tyle by 5'05" utrzymać przez 42 kilometry
To będzie debiut więc zamierzam pobiec asekuracyjnie. Z drugiej strony jest ambicja i trzeba to dobrze wypośrodkować.
Tak jak napisałeś sierpniowa próba będzie ważna. Nie zamierzam prognozować wyniku z dystansu krótszego niż polówka.
Z tą kontuzją, to mam nadzieję, że nie wykrakałeś ....gonefishing pisze:Ogólnie wszystko może być realne. Patrząc jak pobiegł sosik maraton 3:36 po połówce 1:45, to czemu nie. Jeśli "puk, puk w niemalowane" ominą Ciebie kontuzje - everything is posible
Kamil, Ty masz szybkość, sprawność wystarczy Ci trochę dłuższych biegów i wynik będzie dobry.
Do jesieni mamy sporo czasu, więc jeszcze nam się wyklaruje sytuacja. Z tego co pamiętam to celujesz w Berlin?
- gonefishing
- Zaprawiony W Bojach
Dobrze pamiętasz. Jednak gdy wstałem ok 6:30 rano, aby się zapisać to było już dawno po 40-tu tysiącach numerów startowychkapolo pisze:Z tego co pamiętam to celujesz w Berlin?
To tak jak z tym skeczem Dańca, gdy w pabie chciał obejrzeć walkę Gołoty z Lenox'em. Przed pierwszym gongiem poszedł na siusiu do WC i jak wrócił to było już po walce
A debiutować na królewskim dystansie będę na Maratonie Puszczy Goleniowskiej
-
- Zaprawiony W Bojach
Może być fajna impreza. Bieganie po puszczy kojarzy mi się z leśnymi dróżkami to maraton trailowy?
Dodatkowa trudność ale okoliczności przyrody wynagrodzą.
Dodatkowa trudność ale okoliczności przyrody wynagrodzą.
- gonefishing
- Zaprawiony W Bojach
Na pewno będzie wiódł duktami leśnymi, a czy będzie to w wersji hardcore zobaczymy
- kris_brazylia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43,29
- Kontakt:
Hej.
Ciekawy opis polmaratonu. Hehe smiesznie wyszlo z tym karawanem I z ta baba w jeansach. A w ogole wiadomo Jaki miala czas I czy ukonczyla bieg? Moze po 10km spuchla.
Gratulacje nowej zyciowki I zycze powodzenia w przygotowaniach do maratonu.
Pozdrawiam
Ciekawy opis polmaratonu. Hehe smiesznie wyszlo z tym karawanem I z ta baba w jeansach. A w ogole wiadomo Jaki miala czas I czy ukonczyla bieg? Moze po 10km spuchla.
Gratulacje nowej zyciowki I zycze powodzenia w przygotowaniach do maratonu.
Pozdrawiam
Blog: [URL]viewtopic.php?f=27&t=33873&p=1073365#p1073365[/URL]
[b]10km:[/b] 43'29" (18.06.2014) trening
[b]21km:[/b] 1h38'48" (08.06.2014) Florianopolis
[b]10km:[/b] 43'29" (18.06.2014) trening
[b]21km:[/b] 1h38'48" (08.06.2014) Florianopolis