rubin pisze:bardzo fajny bieg, Strasbi bardzo dobre do niego nastawienie
jak będę w lipcu przejeżdżać przez Twoje okolice - mam nadzieję, że pokażesz mi Twoje ścieżki
Jak zwolnisz tempa, by na mnie poczekać, to pokażę.

Moderator: infernal
rubin pisze:bardzo fajny bieg, Strasbi bardzo dobre do niego nastawienie
jak będę w lipcu przejeżdżać przez Twoje okolice - mam nadzieję, że pokażesz mi Twoje ścieżki
zazdroszczęNo to słowo się rzekło - za tydzień SemiMarathon de Transju'trail. Oby padało tak mało, jak to możliwe i nie spadł śnieg.
Strasb pisze:Kibiców już prawie nie ma, nawet obsługa jakby zaczęła już sprzątać zabezpieczenia.
No w sumie.Wariatkm pisze:Strasb jak możesz liczyć na brak śniegu, jak sam tytuł bloga zobowiązuje
Też patrzyłam na prognozę przed zapisami.Wariatkm pisze:Według prognozy pogody ze strony biegu , dziś jest ostatnia noc ze śniegiem , i tylko jutro minus w nocy, a potem już na plusie i deszczI czemu nie było w poprzednich latach biegu na 23 km, tylko na 18km, to jak teraz porównywać wyniki ...
Dzięki.Wariatkm pisze:Udanej zabawy życzę .
Może i by się chciało. Tylko kiedy się wspinać? I pracować?zoltar7 pisze:Strasb pisze:Kibiców już prawie nie ma, nawet obsługa jakby zaczęła już sprzątać zabezpieczenia.![]()
![]()
![]()
I co taki np. Gife wie o bieganiu?
Ja ostatnio bliski byłem podobnej sytuacji... ale oboje wiemy, że to braki wytrzymałościowe, trzeba po prostu biegać więcej i dłużej... ale komu by się tam chciało
Może będzie jakaś sweet focia z zawodów za tydzień.Kanas78 pisze:Kochana, ja mam trójkę hue hue więc łydy, a nie łydkihm, jak Ci się kiedyś będzie chciało, to pokaż, jak one wyglądają no i jestem ciekawa, jakie będą Twoje wrażenia
Oj wiosnę mamy w tym roku taką, że naprawdę nie ma co zazdrościć niestety.rubin pisze:zazdroszczęNo to słowo się rzekło - za tydzień SemiMarathon de Transju'trail. Oby padało tak mało, jak to możliwe i nie spadł śnieg.
a z tym tempem - wystarczy dokładniej się przyjrzeć - pod górę ledwo człapię, więc wiesz - raczej to ja Ciebie będę musiała gonić