no taki jest celwigi pisze:Dobry tren. Trenuj tak dalej, a już niedługo dotrzymasz tempa Heniowi Szostowi w maratonie... na dystansie jednego kilometra.

Moderator: infernal
no taki jest celwigi pisze:Dobry tren. Trenuj tak dalej, a już niedługo dotrzymasz tempa Heniowi Szostowi w maratonie... na dystansie jednego kilometra.
heh, wiem że jst jakiś tam przelicznik że 30-35min =1pączek ale chyba nikt w tym wyliczaniu nie uwzględniał wkurzenia i bełkotania przez cały bieg do siebierubin pisze:rozczaruję, Cię panucci; w ciągu godziny spaliłeś zaledwie 2 pączusie
heh, jeszcze nie ale może kiedyś bedzie mi dane zdobyć taki tytułkamilo pisze:człowiek z żelaza
celu samego w sobie nie mam i na nic sie nie nastawiam, jedyne co planuje to zacząć tempem 4:20/km a przez ile km i kiedy ewentualnie przyspiesze to nie mam pojeciamihumor pisze:Masz jakiś cel na Marzannie?
albo przede wszystkim na tej trasie dużo od wiatru zależy! i na błoniach i na bulwarach lubi ostro przypierdzielić wiatrem! piszesz że ostatnio nie idą Ci te wolne biegi ale za to nieźle radzisz sobie na tych szybkich treningach, a że połówke zaliczył bym do tych szybszych to uważam że szanse na niezłą życiówke masz!mihumor pisze:Pytam z ciekawości. A co do życiówki to spróbuje zaatakować choć wiem, że może być ciężko i dużo będzie zależeć od wiatru - taka trasa poniekąd gdzie wiatr może karty rozdawać.
Nabiegasz więcej niż się spodziewasz,choć na bank lepiej jesteś przygotowany do dyszki,ze względu na kosmicznąPanucci10 pisze: na Marzannie jak bedzie ok 1:34-1:35 to bedzie troche średnio mimo że to życiówka, ale już 1:30-1:31 bedzie fajnie!
ale Ty jesteś "ułożonym" zawodnikiemwigi pisze:Cztery dwukilometrówki po 3:45 na jednym treningu - to jakiś kosmos dla mnie.
Ja wolniej biegałem kilometrowe interwały.
dzieki! najpierw to ja musze uporać się z 40min, a potem dopiero myśleć o czymś wiecej! nie mam jeszcze wytrzymałości ale bede starał sie nad tym popracować, póki co dużo pracy jeszcze przede mną!wigi pisze:Masz moc chłopie, wiosną dyszkę polecisz w okolicy 39 minut jak nic.![]()