A kto pisał/mówił, że ją posiadamAniad1312 pisze:Nie pierwszy pokaz kultury osobistejGife pisze:Po tej nawet pierdnąć nie szło![]()
![]()

Moderator: infernal
A kto pisał/mówił, że ją posiadamAniad1312 pisze:Nie pierwszy pokaz kultury osobistejGife pisze:Po tej nawet pierdnąć nie szło![]()
![]()
W to mi grajcichy70 pisze:niezmiennie pozostajesz moja idolką![]()
![]()
Ano były, tzn prawy coś tam ciut się przypomniał, ale ucichł momentalnie. Czasem, jak zbyt szybko zacznę, jak np wczoraj, to bolą. Dzisiaj było wolniej i nie bolały. Generalnie nie wiem, od czego to zależy. Na bank brak amortyzacji się dokłada, czyli w Lexusach na razie nie biegam. Czasem przeciążenie, ale po odpoczynku też się odzywają.Kanas78 pisze:I dziś piszczele były cicho, to fajnie
Zaraz tam stary... jeszcze 3 lata i się znajdziemy w tej samej kategorii wiekowejle0n71 pisze:Ledwo się zwlekłem z wyra, a Ania już po treninguMuszę zacząć brać przykład, bo o ile w zeszłym roku potrafiłem biegać o 5, to w tym jakiś taki ospały się zrobiłem. No chyba stary się robię, albo co?
Ja też zbieram, więc księgowość możemy prowadzić wspólnierubin pisze:cza by jeszcze jaki fan club uformować, na ochotnika mogę przyjmować składki![]()
/ P.S. zbieram na nowe buty/ a biegowo dodam, że faktycznie, ministerialny ten trening poranny