Tak myślałam, że delicje są tu najbardziej winne, a raczej ich niedostatekAniad1312 pisze:A tym dzisiejszym treningiem to się nie martw. Czasem tak bywawidocznie delicji było za mało

Moderator: infernal
Tak myślałam, że delicje są tu najbardziej winne, a raczej ich niedostatekAniad1312 pisze:A tym dzisiejszym treningiem to się nie martw. Czasem tak bywawidocznie delicji było za mało
Pewnie masz racjękachita pisze:Chyba trochę dramatyzujeszNie gubi się bazy w tydzień, czy nawet dwa... Lepiej idź po delicje
nie no, czasami pomarudzić trzebaazile pisze:Też mam takie dni czasami,także nie jesteś samaCzas na zawodach miałaś świetny.A co do twoich wpisów to bardzo je lubię.Bo nie jest wszystko poplątane tylko pod odpowiednimi obrazkami piszesz co i jak
Sama tak nie piszę,ale lubię jak ktoś tak pisze
Pewnie masz racjęconcordia pisze:kachita pisze:Chyba trochę dramatyzujeszNie gubi się bazy w tydzień, czy nawet dwa... Lepiej idź po delicje
O rany, jakie czadowe ciasteczka! AAAA! W sam raz na tłusty czwartekconcordia pisze:kaczita! Przez Ciebie poszłam do kuchni w poszukiwaniu jednej delicji i... poległamMoja mama robiła http://www.mojewypieki.com/przepis/roze ... ciasteczka
Powiedziałabym bardziej, że wrażliwa na pięknorubin pisze:Patrycja, kochliwa jesteś![]()
pracy Ci życzę z całego serca, ale weź ty się porządnie zacznij wysypiać i zadbaj o siebie
praca potrzebna, życz powodzenia, a co!asmo71 pisze:oj dziecinko dziecinkoszczerze się uśmiałam
nie wiem tylko, czy mam ci życzyć powodzenia w tej rekrutacji