Ale małżonka nie wypuści mnie na drugie zawody w ciągu 2 dni

Moderator: infernal
odważna decyzja .... nawet na 24km. Powodzenia życzę oraz dobrej zabawy.Angua pisze:Zwariowałam troszkę, ale idę ciągiem biegowym i 1 stycznia lecę w VII Śląski Maraton Noworoczny Cyborg, na pewno nie całość, ale 18km albo 24km. Gdyby nie towarzystwo BBL-owych kolegów, to chyba bym się nie zdecydowała, ale tak przynajmniej wiem, że jak padnę, to ktoś mnie podniesie
Angua pisze:Będziesz miał różę w butonierce?danio25 pisze:Do zobaczenia w Stanowicachprawdopodobnie
![]()
Zwariowałam troszkę, ale idę ciągiem biegowym i 1 stycznia lecę w VII Śląski Maraton Noworoczny Cyborg, na pewno nie całość, ale 18km albo 24km. Gdyby nie towarzystwo BBL-owych kolegów, to chyba bym się nie zdecydowała, ale tak przynajmniej wiem, że jak padnę, to ktoś mnie podniesie
grzane wino z goździkami najlepszeAngua pisze: Idę się kurować
Wracaj do zdrowia!Angua pisze: Idę się kurować
Kanas, zachęciłaś i mnie do przetestowania. Sama apka zdaje się wymiatać, te różne strefy, plany treningów, łatwo dostosowujesz, itp. (choć na początek multum opcji przygniotło mnie).Kanas78 pisze:Polecam adidas micoach-za darmo, zasoby ma nieocenione, w tym wlasne gotowe plany treningowe na kazdy dystans w zaleznosci od stopnia zaawansowania![]()
Ciężko mi było się połapać już po biegu gdzie co i jak, babka mówi za cicho, żeby ją słyszeć, to musiałabym mieć muzykę na full, poza tym tak wolno gada, że jak już nawet się skupiłam, żeby ją słyszeć, to zanim doszła do tempa, już jej nie słuchałam, bo się rozkojarzyłamgrim80 pisze:Monia, a czego runkiperowi brakuje?
Mała ma kaszel ewidentnie z kataru, który jej zalega, jak idzie spać i wtedy ją dusi. Ja to wiem, ale w żłobku wiadomo. A lekarz dzisiaj powiedział "tak ma i tak będzie miała, taka jej uroda"... Mnie znowu dusi jak biegam. w domu praktycznie przechodzi, więc nie wiem, czy gardło nie przyzwyczajone do zimnego powietrza?rubin pisze:1) Kup w aptece wodę z solą morską - taka w atomizerze, kilka zabiegów oczyszczających i będzie po katarze; po kaszlu pewnie też, bo kaszel to często po prostu pochodna kataru zalegającego w drogach oddechowych; nasz rodzinny pediatra zalecał w razie przeziębienia: na basen, na dwór (najlepiej bez szalika), kąpiele z solą iwonicką, często pić wodę prosto z lodówki (tu na prawdę chodziło o kilkuletnie dziecko); efekt jest taki, że córka ma 7 lat i jeszcze nie poznała co to antybiotyk, czasem złapie przeziębienie, ale na trzeci dzień najdalej jest zdrowa; sama też jestem tzw. zimnego chowu i nie wiem co to chorować na jakieś grypy, gardłowe sprawy czy inne przeziębienia
2) Jakie masz te podbiegi? ja to się ciągle zastanawiam, jak te moje ścieżki ocenić, niby kawałkami jest pod górkę, le czy wystarczjąco, żeby mówić o takich treningowych podbiegach to nie wiem ...
Zdrowia życzę
Dziękuję, za kciuki też, przydadzą sięconcordia pisze:Witaj!
Poczytałam twojego bloga i masz świetne wyniki! GRATULUJĘ!