Kachita a co to za dziwny bieg na ktory sie szykujesz?

Moderator: infernal
Aj tam, zaraz uszczypliwy... ja się po prostu o Kachitę troszczęLadyE pisze:Zoltar ales sie uszczypliwy zrobil, to z odstawienia slodyczy?![]()
![]()
Kanas78 pisze:Kurde, dopiero teraz ujrzałam Twą fotę od tyłu-pozujesz jak kandydat do MR Olympia!!![]()
Ale, że ossso chozi? Że taka duża kieszeń, że się ciuchy na weekend zmieszczą? I książka?wolf1971 pisze:Kachitanjedziesz ma 3 dniowy bieg na Mazury![]()
![]()
![]()
Blok czekoladowy rzucił się na mnie w zeszłym tygodniu, ale nie pisałam, żeby nie podkopywać Twojego moralezoltar7 pisze:a już myślałem, że to blok czekoladowy albo broń Bóg czekolada z okienkiem.![]()
No też nie wiem, czemu z tego połówki nie zrobili... Ale i tak się cieszę, że będę miała okazję pobiegać w Brukseli, zawsze to jakaś atrakcjaLadyE pisze: Kachita a co to za dziwny bieg na ktory sie szykujesz?ta 20-ka? zeby tak jeszcze kilometr dodali to bylaby polowka a tak?
![]()
Dziękuję za troskę, ale jest ona zupełnie niepotrzebna...kachita pisze: Blok czekoladowy rzucił się na mnie w zeszłym tygodniu, ale nie pisałam, żeby nie podkopywać Twojego morale![]()
O, 20km de Bruxelles? Bieg z tradycjami. Podobnie jak słynne 20km de Paris (w październiku) i nie przymierzając 20km de Lausanne (w tę sobotękachita pisze:No też nie wiem, czemu z tego połówki nie zrobili... Ale i tak się cieszę, że będę miała okazję pobiegać w Brukseli, zawsze to jakaś atrakcjaLadyE pisze: Kachita a co to za dziwny bieg na ktory sie szykujesz?ta 20-ka? zeby tak jeszcze kilometr dodali to bylaby polowka a tak?
![]()
I czwarta stolica oraz piąty kraj do zaznaczenia na mapie biegowej
Kachita-czaad!!kachita pisze:Ciekawe linki z internetu, część kolejna. Tym razem, panie i panowie, Żelazny mnich. Heaven yeah!
A jakie buty?zoltar7 pisze:trolonewsy
Znowu to zrobiłem...![]()
...nażarłem się ciasteczek (zresztą niedobrych)... i kupiłem nowe buty...![]()
![]()
W związku z powyższym poszukuje kontaktu z dobrym psychologiem... najlepiej takim, co ma doświadczenie w zwalczaniu uzależnień.![]()