Łukasz szczegóły na zamieszczonym obrazku i tu widać znacznie więcej. Ja można rzec widziałem je od dupy stronymajak pisze:Poproszę o więcej szczegółów Dla ułatwienia dodam, że kompletnie mnie nie obchodzi o czy rozmawiały
Hotmas - komentarze
Moderator: infernal
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dziękować, dziękować. Wynik na kolana nie powala i daleki od życiówki, ale zadowolenie jest bo jakiś progres jest. A co do tak długiej rozgrzewki, to sprawdziła się rok temu, i teraz tez nie zawiodła. Poza tym traktuje te biegi jako starty kontrolne w cyklu treningowym więc parcia na wynik nie ma, a kilometry trzeba wybiegać
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
no ale coś Ty, Tomek - przecież sam pisałeś, że po cichu liczysz na to, że z dofinansowaniem nie wyjdzie
macie fajną ekipę, piękne tereny w okolicy - pomyśl o tym, by np. na jesień zorganizować cykl biegów towarzyskich, coś w rodzaju rajdów przygodowych - ale takich trochę bardziej wymagających, do których trzeba się specjalnie przygotować, np.: orientacja, bieg z mapą, zadania specjalne itp.; po prostu coś innego, niż zwykle
macie fajną ekipę, piękne tereny w okolicy - pomyśl o tym, by np. na jesień zorganizować cykl biegów towarzyskich, coś w rodzaju rajdów przygodowych - ale takich trochę bardziej wymagających, do których trzeba się specjalnie przygotować, np.: orientacja, bieg z mapą, zadania specjalne itp.; po prostu coś innego, niż zwykle
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:11
Ze spuszczoną głową muszę przyznać, że ... cieszę się , że dofinansowanie nie "wypaliło", bo zobaczymy się w Toruniu :uuusmiech: :uuusmiech: :uuusmiech: . A z tym celem na Toruń (o ile to moją skromną osobę miałeś na myśli ), to nieźle "dolałeś" do pieca . Bo choć - delikatnie mówiąc - przeziębienie mnie dopadło , to chciałem dzisiaj wyjść i biegać, żeby nie było odwrotnie niż zakłada Twój plan :uuusmiech: . Na szczęście zawsze w pobliżu jest rozsądna Ewelinka :uuusmiech: ...i jeszcze sobie robię wolne.... nie wiem jeszcze do kiedy.... :uuusmiech: :uuusmiech: :uuusmiech:
ps. Co do planu... to ja nowicjusz jakieś interwały bym wkleił....
ps. Co do planu... to ja nowicjusz jakieś interwały bym wkleił....
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
Niby tak, ale wiesz jak to jest. Zabrano dziecku cukierka i beczy Poza tym coś się ostatnio ruszyło i nadzieje odżyłyrubin pisze:no ale coś Ty, Tomek - przecież sam pisałeś, że po cichu liczysz na to, że z dofinansowaniem nie wyjdzie
Monia na jesień to z J zaczniemy ekstremalny rajd z pieluchami, karmieniem, kąpaniem dwóch pisklaków, więc organizacja czegokolwiek poza wolną chwila na sen nie wchodzi raczej w rachubęrubin pisze:macie fajną ekipę, piękne tereny w okolicy - pomyśl o tym, by np. na jesień zorganizować cykl biegów towarzyskich, coś w rodzaju rajdów przygodowych - ale takich trochę bardziej wymagających, do których trzeba się specjalnie przygotować, np.: orientacja, bieg z mapą, zadania specjalne itp.; po prostu coś innego, niż zwykle
Muszę przyznać, że ja teżroberturbanski pisze:Ze spuszczoną głową muszę przyznać, że ... cieszę się , że dofinansowanie nie "wypaliło", bo zobaczymy się w Toruniu :uuusmiech: :uuusmiech: :uuusmiech:
Tak, tak właśnie o Tobie mowa.roberturbanski pisze:A z tym celem na Toruń (o ile to moją skromną osobę miałeś na myśli ), to nieźle "dolałeś" do pieca .
Na początek zdrówka życzę. A więc koryguję mój cel. Wrócisz wypoczęty ze zdwojona energią... a więc 10 min po Tobieroberturbanski pisze:Bo choć - delikatnie mówiąc - przeziębienie mnie dopadło ... i jeszcze sobie robię wolne.... nie wiem jeszcze do kiedy....
O właśnieroberturbanski pisze:Na szczęście zawsze w pobliżu jest rozsądna Ewelinka
Taki mam zamiar, do tego trochę rytmów i powinno być dobrzeroberturbanski pisze: Co do planu... to ja nowicjusz jakieś interwały bym wkleił....
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
To ostro Cie dopadło . Zdrówka
PS. I dzięki za "kopniaka", co z tego wyniknie zobaczymy... :uuusmiech:
PS. I dzięki za "kopniaka", co z tego wyniknie zobaczymy... :uuusmiech:
-
- Zaprawiony W Bojach
O fuck! O kim mowa?hotmas pisze:O właśnieroberturbanski pisze:Na szczęście zawsze w pobliżu jest rozsądna Ewelinka
Panowie! Ja myślę, że teraz jak będzie trzeba, to doniesiecie mnie do mety w Toruniu...?
A będzie Jola z "Wróblątkami"? :uuusmiech:
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
ależ oczywiście, jak mogłoby być inaczejfrelka pisze: Panowie! Ja myślę, że teraz jak będzie trzeba, to doniesiecie mnie do mety w Toruniu...?
Mam taką nadzieję, choć pewny nie jestemA będzie Jola z "Wróblątkami"?
-
- Zaprawiony W Bojach
Dokładnie Panie Tomaszuhotmas pisze:W końcu nic nie muszę, a mogę wszystko. I niech tak zastanie, a powiedzenie: "Jest radość" niech się pojawia po każdym biegu. Amen.
Nie ma to jak urodzona optymistka zabierze głosfrelka pisze:Panowie! Ja myślę, że teraz jak będzie trzeba, to doniesiecie mnie do mety w Toruniu...?
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
no nie Tomek, cos ty wymyslił?
pisz, ja Ciebie czytam regularnie, tylko nie piszę, bo, kurcze albo czasu nie ma, albo coś...
pisz, ja Ciebie czytam regularnie, tylko nie piszę, bo, kurcze albo czasu nie ma, albo coś...
- sosik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:37:49
- Życiówka w maratonie: 2:58:50
Dołączam się do prośby Kate.
Czytam regularnie i proszę o ciąg dalszy
Czytam regularnie i proszę o ciąg dalszy
Zwierzęcy instynkt, oczy jak krew, Wilk, co ujawnia w nocy swój zew,
Gdy księżyc na niebie, unosi mnie dźwięk, W biegu przed siebie wolny jak tlen!
Blog -> Komentarze -> Garmin
maraton - 2:58:50, półmaraton - 1:24:16, 10 km - 37:49, 5 km - 18:43
Gdy księżyc na niebie, unosi mnie dźwięk, W biegu przed siebie wolny jak tlen!
Blog -> Komentarze -> Garmin
maraton - 2:58:50, półmaraton - 1:24:16, 10 km - 37:49, 5 km - 18:43
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
powiem jeszcze, że własnie mało jest tu takich osób, jak ty, czy ja, co nie gonią po każdą sekundę na treningu (no ja czasem tak, bo lubie trenować, startowac już niekoniecznie ) i wszelkie mały sukcesy bardzo cieszą
liczę na powrót!
liczę na powrót!
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki Może źle się wyraziłem, bloga nie zamykam, a zawieszam na czas bliżej nieokreślony. Wróce, może jesienią, może zimą jak już z pisklakami się dotrzemy, dam znać jak poszło w Toruniu, Kwidzynie, czy Unisławiu. A i do Was będę w miarę możliwości regularnie zaglądał
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
A kto mnie kopnie w du..sko? Ale to nic... Wrócisz Tomeczku.... oby jak najszybciej... :uuusmiech:
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
Robert zwrócił mi uwagę, że zniknęła stopka do komentarzy a te zostały zepchniete w otchłanie zapomnienia, więc na razie temat odświeżam, a wieczorem wstawię stopkę
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
o własnie nie mogłam się dokopac rano
powodzonka!!!!!
powodzonka!!!!!