Łukasz szczegóły na zamieszczonym obrazku i tu widać znacznie więcej. Ja można rzec widziałem je od dupy stronymajak pisze:Poproszę o więcej szczegółów![]()
Dla ułatwienia dodam, że kompletnie mnie nie obchodzi o czy rozmawiały
![]()

Moderator: infernal
Łukasz szczegóły na zamieszczonym obrazku i tu widać znacznie więcej. Ja można rzec widziałem je od dupy stronymajak pisze:Poproszę o więcej szczegółów![]()
Dla ułatwienia dodam, że kompletnie mnie nie obchodzi o czy rozmawiały
![]()
Niby tak, ale wiesz jak to jest. Zabrano dziecku cukierka i beczyrubin pisze:no ale coś Ty, Tomek - przecież sam pisałeś, że po cichu liczysz na to, że z dofinansowaniem nie wyjdzie
Monia na jesień to z J zaczniemy ekstremalny rajd z pieluchami, karmieniem, kąpaniem dwóch pisklaków, więc organizacja czegokolwiek poza wolną chwila na sen nie wchodzi raczej w rachubęrubin pisze:macie fajną ekipę, piękne tereny w okolicy - pomyśl o tym, by np. na jesień zorganizować cykl biegów towarzyskich, coś w rodzaju rajdów przygodowych - ale takich trochę bardziej wymagających, do których trzeba się specjalnie przygotować, np.: orientacja, bieg z mapą, zadania specjalne itp.; po prostu coś innego, niż zwykle
Muszę przyznać, że ja teżroberturbanski pisze:Ze spuszczoną głową muszę przyznać, że ... cieszę się, że dofinansowanie nie "wypaliło", bo zobaczymy się w Toruniu :uuusmiech: :uuusmiech: :uuusmiech:
Tak, tak właśnie o Tobie mowa.roberturbanski pisze:A z tym celem na Toruń (o ile to moją skromną osobę miałeś na myśli ), to nieźle "dolałeś" do pieca .
Na początek zdrówka życzę. A więc koryguję mój cel. Wrócisz wypoczęty ze zdwojona energią... a więc 10 min po Tobieroberturbanski pisze:Bo choć - delikatnie mówiąc - przeziębienie mnie dopadło ... i jeszcze sobie robię wolne.... nie wiem jeszcze do kiedy....
O właśnieroberturbanski pisze:Na szczęście zawsze w pobliżu jest rozsądna Ewelinka
Taki mam zamiar, do tego trochę rytmów i powinno być dobrzeroberturbanski pisze: Co do planu... to ja nowicjusz jakieś interwały bym wkleił....
O fuck! O kim mowa?hotmas pisze:O właśnieroberturbanski pisze:Na szczęście zawsze w pobliżu jest rozsądna Ewelinka
ależ oczywiście, jak mogłoby być inaczejfrelka pisze: Panowie! Ja myślę, że teraz jak będzie trzeba, to doniesiecie mnie do mety w Toruniu...?![]()
Mam taką nadzieję, choć pewny nie jestemA będzie Jola z "Wróblątkami"?
Dokładnie Panie Tomaszuhotmas pisze:W końcu nic nie muszę, a mogę wszystko. I niech tak zastanie, a powiedzenie: "Jest radość" niech się pojawia po każdym biegu. Amen.
Nie ma to jak urodzona optymistka zabierze głosfrelka pisze:Panowie! Ja myślę, że teraz jak będzie trzeba, to doniesiecie mnie do mety w Toruniu...?![]()