Angua pisze:Fajne te butki, niech się dobrze sprawują. A filmik fajny, dał mi kopa, żeby dzisiaj wyjść pobiegać, bo zimno i leje od rana
dzieki Kochana ! Coś mi się wydaję, że pobiegałaś ?

Moderator: infernal
Angua pisze:Fajne te butki, niech się dobrze sprawują. A filmik fajny, dał mi kopa, żeby dzisiaj wyjść pobiegać, bo zimno i leje od rana
Aniad1312 pisze:ale po co Ci dieta?
sroda juz jutro!Angua pisze:No właśnie nie, mąż znowu późno wrócił i mieliśmy spędzić razem czas, ale chyba padł z córką, bo coś cicho tam w pokojuNo nic, plan i tak zaczyna się od środy
![]()
Jak sprinty?
leo na zgloszeniu niesmialo wpisalam 130''leandros pisze:rene!!
Powiedz w jaki czas celujesz na połówce? Bo ja tak nieśmiało myślę,że trafisz na 2:07/2:15
Monia szczerze nie wiem jak to bedzie - dzisiaj dodalam sobie kaema i powiem szczerze, ze tak srednio mi bylo z tym . Ale jak zachowam ów tempo przy 21 km to moze byc wysokorubin pisze:Renia napewno celuje wysoko
Dzięki !leandros pisze:2:10 na pierwszym półmaratonie to doooobry wynik, biorąc pod uwagę twój biegowy staż,treningi i płeć!!
P.S Nie lubię zdrobnienia "leo". Lepiej leandros albo imiennie Paweł
Patrycja dziękujęconcordia pisze:Renia ale dałaś czadu!!! Pierwsze zawody i pudło... Gratki ogromne i uściski!!!
Wyobrazam sobie jaki kosmos maszconcordia pisze:Do pracy, kochana, do pracyNajpierw się szkoliłam w Łodzi, teraz jak wróciłam 24 to pracowałam przez tydzień razem z kolegą, czyli w sumie dalej się szkoliłam, jest koniec semestru więc zapieprz totalny, anatomia sama się nie zdała... Wiec miałam 2 tygodnie chodzenia spać o 2 w nocy i totalnego zamieszania. Ale to już koniec
dzieki Kochana ! Celuje z zapasem, bo nie wiem co moze sie wydarzyc w granicach 20 kmstrasb pisze:O proszę, już się do połówki szykujesz, ale u Ciebie się na blogu akcja gna.
Jeśli dziś na treningu było 16km po 5:40 jako easy, to jak na zawodach ma nie być mniej niż 2h (na taki wynik jest tempo 5:40 właśnie). Nawet ja w debiucie pobiegłam 1h59 a byłam wtedy (i wciąż jestem) zdecydowanie wolniejsza od Ciebie.
Co do filmiku - rób mniejsze kroki i ląduj na zgiętym kolanie - bieg od razu się zrobi lżejszy (i wizualnie, i dla Twojego kręgosłupa, kolan itp.). Nie skupiaj się na samym ustawieniu stopy - ono jest w dużej części funckją ustawienia reszty ciała. Wyeliminuj na początek to proste kolano.