Ja dzisiaj założę pulsometr i myslę ze skończę w okolicy 170 ud...czyli juz na granicy III zakresu...napewno nie bedzie pierwszego..no chyba ze przez pierwsze 3-4km

Moderator: infernal
Ja mówię o odczuciu,nie biegam z pulsometrem.mar_jas pisze:Sylwek , słuszna uwaga... Maraton sie biegnie na II i III zakresie ( wg polskiej szkoły tempo maratonu to granica II i III zakresu ) ...Myśle że Krzysiek raczej pisał o odczuciu.
Ja dzisiaj założę pulsometr i myslę ze skończę w okolicy 170 ud...czyli juz na granicy III zakresu...napewno nie bedzie pierwszego..no chyba ze przez pierwsze 3-4km
Byłem w GK i na moje NB jest 30% obniżka,ale za miesiąc mam urodziny i wtedy mam na wszystko -30%,więcpanucci10 pisze:Krzychu jeśli moge coś podpowiedzieć to czym prędzej zapitalaj do GK dzisiaj i kupuj nowe NB! Do jutra są na wszystkie produkty -30%! A jeśli bedziesz miał farta <tak jak i ja> to Twój numer może być ostatnim i dostaniesz na te buty -50%!!! Ja kupiłem za 199zł te swoje NB890!!!
Model 2 wytrzymał 1200km,poprzednio miałem 1060 czy 1080 i wytrzymały ok.1600km i nadal mam do chodzeniawigi pisze:Ile kilometrów mają te NB870, że amortyzacja siadła?
Moje też zbliżają się już do kresu.
Wybrałem wtorek,bo ma być praktycznie bezwietrznie.Ale fakt,chcę się rozprawić z tym treningiem i poleciećwigi pisze:Jutro mu pójdzie, bo ma tylko rozruch, ale znając Krzycha, to pojutrze zdrowo dołoży do pieca, nawet nie weźmie poprawki na przeciwny wiatr, tylko jeszcze podkręci tempo. A potem będzie narzekał, że jest słaby, jak kuropatwa.
To musiało faktycznie dmuchać.U mnie raz na progach też była różnica 15"/km i ten pod wiatr choć o tyle wolniejszy był bardziej męczący.wigi pisze:Wtorek to dobry wybór, faktycznie ma być niemal bezwietrznie.
Dzisiaj niestety wiało i mój trening progowy, 2 x 20min na przerwie 10min BS, był dość trudny - dobrze, że biegam z pulsometrem, więc bardziej trzymałem się tętna (tempo pierwszych 10min pod wiatr 4:14, a drugie 10min po nawrocie 4:00).
Najwyżej znowu będzie zonk!panucci10 pisze: Krzychu nic sie nie martw, pójdzie dobrze!