Strasb - Komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

a... to nie są rogi :jatylko: tylko uszy zająca... sorry nie doczytałem :spoczko:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
PKO
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Fajne zawody i super, że koleżance tak dobrze poszło - na zdjęciach wyglądacie obie na bardzo zadowolone :taktak: Gratulejszyn! :)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Beata, fajny klimat tych urodzin. :usmiech: Myśmy się zaraz po zameldowaniu na ściance raczyli zupką obserwując przy okazji jakiegoś pana dobierającego się do platformy z aperitifem. Pierwszy okrzyk po dotarciu - "nie ma alkoholu". :bum:

U nas deszcz zmył już kompletnie śnieg w mieście, teraz zmywa wyżej w górach, brzydko jak nie wiem, chmury, mgły, zero słońca, tylko jacyć wariaci na biegówkach naparzają w takich okolicznościach. :oczko:
Kanas78 pisze:Zawody przednie! Niby dla radochy, a jednak ściganie było :hahaha: gratulacje!
Masz chyba na sobie te nowe getry we wzory, co pisałaś, tak?
Mieć na miejscu koleżankę biegową.. to jest bezcenne, więc dbaj o nią :ble:
Kanas, no podkusiło mnie na koniec, nie da się ukryć. Nawet reniferek z rozjeżdżającymi się kopytkami (to nie przez to grzane winko :bum: ) zasprintował. Getry nowe, bez zamków, nie spadające z tyłka, dosyć ciepłe, jestem zadowolona. Dbam, dbam. Co więcej koleżanka jest naszym guru wspinaczkowym, wymianę usług mamy.
zoltar7 pisze:a... to nie są rogi :jatylko: tylko uszy zająca... sorry nie doczytałem :spoczko:
Zoltar, to był bieg przebierańców, więc zając nie miał wyboru i przywdział skórę czy raczej rogi renifera. Miałam je na głowie już od wyjścia z domu, pasowały pod kolor do płaszcza. Wracałam też w nich po biegu, szłyśmy wdłuż trasy dopingując biegnących na 7.5km (było trochę znajomych), to nam kilka osób zasegerowało, że zamiast iść powinniśmy gonić stawkę. Trzeba się było tłumaczyć, że my już po.
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Fajne zawody i super, że koleżance tak dobrze poszło - na zdjęciach wyglądacie obie na bardzo zadowolone :taktak: Gratulejszyn! :)
Dzięki. Pewnie, że jesteśmy zadowolone, bo mi się udał niecny plan przeczołgania jej na życiówkę, w czym główna zasługa właśnie jej. :uuusmiech:
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No Starsb, gratulacje przede wszystkim sukcesow narciarskich! :)
A bieg tez fajny. Moze przyjedziesz kiedys do mnie i mnie tez tak wyciagniesz? :bum:
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gryzzelda ty lepiej powiedz kiedy nasz zaprosisz na biegówki :oczko: do Krainy Deszczowców :spoczko:
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zoltar, wpadaj kiedy chcesz :bum: sezon trwa od bozego narodzenia do wielkanocy.
Wlasnie sie zapytalam meza, kiedy jedziemy sie nauczyc jezdzic na biegowkach. Powiedzial ze chyba oszalalam :ojoj:
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gryzzelda pisze:Powiedzial ze chyba oszalalam :ojoj:
Spokojnie, kropla po kropli skruszysz ten mur nieuzasadnionej niechęci.
Zresztą jak się wciągniesz w bieganie, to sama zapragniesz pobiegać na biegówkach, bo to po prostu świetne ćwiczenie angażujące całe ciało (stąd podkreślane przez wielu zalety Nordic Walking). A dzieci prędzej czy później też będą biegać na nartach... ostatecznie mieszkają w Krainie Deszczowców :bum:
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dlatego pisałam, ze pewnie w komu dam szanse nartom, ale pewnie jeszcze nie w tym roku ;)

Wiadomo ze Norwedzy to sie rodzą z nartami na nogach, moje dzieci na szczęście sie urodziły bez, ale jakoś trzeba sie asymilowac :bum:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Strasb, ale macie tam fajne zabawy; nie pozostaje mi nic tylko czekać aż dziatwa podrośnie i da żyć wreszcie;
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To ja na tej ściance poruszałbym się powiedzmy "finezyjnie" :hahaha:
Zazdraszczam nart. Musimy z Kanaskiem spróbować, bo strasznie nam się taka forma ruchu podoba :taktak:
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wolf1971 pisze:To ja na tej ściance poruszałbym się powiedzmy "finezyjnie" :hahaha:
Zazdraszczam nart. Musimy z Kanaskiem spróbować, bo strasznie nam się taka forma ruchu podoba :taktak:
Oj tam, oj tam, krygujesz się Wolfik. Wspinacze to wcale nie napakowane mięśniaki, bo kto by te kilogramy mieśni dźwigał w górę po ścianie. :oczko:

A jak dobry śnieg to rzeczywiście na biegówkach się płynie, polecam. :uuusmiech:
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ducha masz ogromnego, do biegania, nartowania i wspinania :hej: Przebranie pierwsza klasa :usmiech:
A przede wszystkim gratuluje koleżance biegu i Tobie, że tak ładnie ją pociągnęłaś :usmiech:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Bieganie, wspinaczka, narty - pięknie.
Strasb normalnie wyciskasz życie jak cytrynę! :usmiech:
Awatar użytkownika
siena_driver
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 49:18

Nieprzeczytany post

Strasbik to nasza forumowa multi-dyscyplinistka :)
Ale jak się przebywa w kraju Dario Cologny, to grzech nie biegać na nartach :D
Dałaś mi właśnie bodźca, żeby się do tego klubu pod Krakowem odezwać - już pewnie po nowym roku, ale przynajmniej dwa razy tej zimy, jak będzie śnieg i założą ślad, spróbuję stać się nowym Łuszczkiem :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ