dzięki za zwrócenie uwagisosik pisze:Banan sorki, ale nie mogłem się powstrzymać, chociaż jestem prawie dyslektykiem.
Ma bieżyć ( staropolskie idzie, biegnie ) czy brać ( bierz ) się za coś, bo na forum biegowym to lekko niejednoznaczne jest

Moderator: infernal
dzięki za zwrócenie uwagisosik pisze:Banan sorki, ale nie mogłem się powstrzymać, chociaż jestem prawie dyslektykiem.
Ma bieżyć ( staropolskie idzie, biegnie ) czy brać ( bierz ) się za coś, bo na forum biegowym to lekko niejednoznaczne jest
kasia41 pisze:Bananku ja jestem żywym przykładem że z planu pod połówkę robi się życiówki na duszę![]()
Wzięłam plan na HM
no to kobietki teraz dałyście mi do myślenia...już sam nie wiem co mam robićkatekate pisze:albo wiesz co banan? skoro ty chcesz lecieć połówkę w pażdzierniku, to może lepiej rozpocząć plan pod połówkę![]()
z planu pod HM tez pięknie lata się dychy
przemysl to jeszcze
Można kupić kolcesochers pisze:zima bieganiu nie straszna, za to śliskość a i owszem
Zawsze da się znaleźć miejsce gdzie będzie można połapać szybciej i się nie zabicsochers pisze:zima bieganiu nie straszna, za to śliskość a i owszem
Skoor pisze:Można kupić kolcesochers pisze:zima bieganiu nie straszna, za to śliskość a i owszem