Rene87 - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Duże brawa! :taktak:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
New Balance but biegowy
sarenka70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:03
Życiówka w maratonie: 2:57:35

Nieprzeczytany post

Gratuluje udanej premiery.Nastepnym razem zlamiesz 25 minuty na spokojnie :uuusmiech:
Awatar użytkownika
mclakiewicz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Winszuję!
BLOG KOMENTARZE

Obrazek

5 km - 23:49
10 km - 46:32
Półmaraton - 1:43:53
Maraton - 4:16:15
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rubin pisze:ale masz dzisiaj fajną radochę :)
cieszę się razem z Tobą !!!
/jeszcze trochę, a brat będzie tylko Twoje plecy oglądał/

chyba znalazlam swoj sposob na permanentnie dobry nastrój :)

moze za kilka lat jak dojde do wprawy :)
mclakiewicz pisze:Winszuję!
kachita pisze:Duże brawa! :taktak:
Dzięki :oczko:
sarenka70 pisze:Gratuluje udanej premiery.Nastepnym razem zlamiesz 25 minuty na spokojnie :uuusmiech:
Dziękuję ! :taktak: Jestem zadowolona bardzo, ponieważ na dystansie 5 km udało się przełamać 25' - wyszło 24'35'' :)). Teraz może atak na złamanie 24 minut ?
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Serdeczne gratulacje. Debiut na zawodach i od razu drugi stopień na pudle - coś mi to przypomina, godna następczyni Księżnej. :taktak: A z fotek widać, że jesteś nieodrodna siostra swojego brata - macie bardzo podobne rysy. No i sylwetki biegowe ma się rozumieć. :hej:
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

JA też nierozgrzewkowa, wszyscy się wyginają, ja spokojnie czekam na start, choć ostatnio staram się też wyginać :hej:

Gratuluję fantastycznego biegu i pudła i trzymam kciuki za kolejne biegi :taktak:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Oczy bolą, jak patrzę na tą piętę :hahaha: Skechersy przybywajcie, jak ból łydek przyjdzie to zacznie się zmiana techniki biegania :spoko:
Gratuluję :hejhej:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
Provitamina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Renia wiedziałam, że pokażesz klasę :spoczko: Mogłabym sobie dać uciąć nogę, ze zobaczymy ciekawy wynik! :)
Aaa! I fajną masz koszulkę :hej: Baaaaaardzo mi sie podoba :hej: Na Silesi w takiej biegałam. :uuusmiech:
Debiut + pudło = ....MISTRZ!
Life is short... running makes it seem longer.

Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

Obrazek
=========
-----
Moje endo
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

strasb pisze:Serdeczne gratulacje. Debiut na zawodach i od razu drugi stopień na pudle - coś mi to przypomina, godna następczyni Księżnej. :taktak: A z fotek widać, że jesteś nieodrodna siostra swojego brata - macie bardzo podobne rysy. No i sylwetki biegowe ma się rozumieć. :hej:
bardzo dziekuje ! Faktycznie moze jestesmy z bratem odrobine do siebie podobni :)
co do Księżnej - nie znam historii :niewiem: ale podejrzewam, że to komplement :)) dziekuję !
Angua pisze:JA też nierozgrzewkowa, wszyscy się wyginają, ja spokojnie czekam na start, choć ostatnio staram się też wyginać :hej:

Gratuluję fantastycznego biegu i pudła i trzymam kciuki za kolejne biegi :taktak:
dziękuję kolejna będzie też piątka :) patrząc na swoją technikę chyba zacznę wprowadzać coś bardziej rozruchowego :oczko:

Gife pisze:Oczy bolą, jak patrzę na tą piętę :hahaha: Skechersy przybywajcie, jak ból łydek przyjdzie to zacznie się zmiana techniki biegania :spoko:
Gratuluję :hejhej:
Gife - wiem wiem - nie będę tutaj obwiniać tylko starych butów, które z przodu mają taką łódkę, że stopa mimowolnie chce na piętę, ale faktycznie ja sama tego nie pilnuję. Rzuć poradą jak się do tego zabrać ?? Myślisz, że szybkie biegi ( interwały sprint) pomogą ?

A bucików już nie mogę się doczekać :sss:
Provitamina pisze:Renia wiedziałam, że pokażesz klasę :spoczko: Mogłabym sobie dać uciąć nogę, ze zobaczymy ciekawy wynik! :)
Aaa! I fajną masz koszulkę :hej: Baaaaaardzo mi sie podoba :hej: Na Silesi w takiej biegałam. :uuusmiech:
Debiut + pudło = ....MISTRZ!
Agnieszka dziękuję ! Ja byłam bardzo pesymistycznie nastawiona do samego końca :taktak: nawet w trakcie biegu chciałam przerwać i dać sobie spokój :bum:
A tą koszulkę bardzo lubię. Nie lubię jedynie swojego braku biustu :(
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Na to by ładnie, technicznie i ekonomicznie biegać, potrzeba kilku rzeczy. Ćwiczenia siłowe, stabilizacja, bez wątpienia buty (im mniejszy drop tym lepiej), które ułatwią i odciążą nogi i stopy. Klamoty ważą, jesteś lekka, bez usterek w nogach więc obstawiam, że skechersy będą strzałem w dziesiątkę przy odpowiednim ich dozowaniu na początku treningów w nich. Ostatni element to z pewnością bieganie i baza tlenowa. Jak ktoś ledwo sobie radzi na wybieganiu to trudno technicznie biec :taktak: Dlatego ze spokojem, bez nerw, ale ze świadomością działać :)
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Księżna niestety usunęła swój blog, ale zasuwała niesamowicie! Miała duży talent - jak ty.
Markiza1
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

:uuusmiech: wielkie gratki!strasznie ci zazdroszczę Rene ale może kiedyś ci dorównam ;-) ,a mój wiek jest odpowiedni do samorozwoju
Awatar użytkownika
zu.zu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Rene - ale masz talencior! Wielkie graty! A dopiero zaczynasz...strach pomyśleć co będzie jak rozwiniesz biegowe skrzydła. :uuusmiech:
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gife pisze:Na to by ładnie, technicznie i ekonomicznie biegać, potrzeba kilku rzeczy. Ćwiczenia siłowe, stabilizacja, bez wątpienia buty (im mniejszy drop tym lepiej), które ułatwią i odciążą nogi i stopy. Klamoty ważą, jesteś lekka, bez usterek w nogach więc obstawiam, że skechersy będą strzałem w dziesiątkę przy odpowiednim ich dozowaniu na początku treningów w nich. Ostatni element to z pewnością bieganie i baza tlenowa. Jak ktoś ledwo sobie radzi na wybieganiu to trudno technicznie biec :taktak: Dlatego ze spokojem, bez nerw, ale ze świadomością działać :)
na 99% buty to faktycznie strzał w dziesiątkę :) im mniej na nogach tym lepiej - dało się odczuć w tym jak ciało sprężyście i lekko zareagowało :)
Teraz zaczną się dłuższe wybieganka pod półmaraton :sss:
strasb pisze:Księżna niestety usunęła swój blog, ale zasuwała niesamowicie! Miała duży talent - jak ty.
dziękuję pochlebiasz mi bardzo ! Mam nadzieję, że uda się pobiegać progresywnie :)
Markiza1 pisze::uuusmiech: wielkie gratki!strasznie ci zazdroszczę Rene ale może kiedyś ci dorównam ;-) ,a mój wiek jest odpowiedni do samorozwoju
dziękuję! Super Ci idzie - wszystko dzieje się w głowie !
zu.zu pisze:Rene - ale masz talencior! Wielkie graty! A dopiero zaczynasz...strach pomyśleć co będzie jak rozwiniesz biegowe skrzydła. :uuusmiech:
zu.zu dzieki ! Wszyscy mi pisza - dopiero zaczynasz a ja czuje jakby to trwalo i trwalo :)
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Fajne te butki, niech się dobrze sprawują. A filmik fajny, dał mi kopa, żeby dzisiaj wyjść pobiegać, bo zimno i leje od rana :wrrwrr:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek