Rene87 - komentarze
Moderator: infernal
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Duże brawa!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
Winszuję!
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
rubin pisze:ale masz dzisiaj fajną radochę
cieszę się razem z Tobą !!!
/jeszcze trochę, a brat będzie tylko Twoje plecy oglądał/
chyba znalazlam swoj sposob na permanentnie dobry nastrój
moze za kilka lat jak dojde do wprawy
mclakiewicz pisze:Winszuję!
Dziękikachita pisze:Duże brawa!
Dziękuję ! Jestem zadowolona bardzo, ponieważ na dystansie 5 km udało się przełamać 25' - wyszło 24'35'' ). Teraz może atak na złamanie 24 minut ?sarenka70 pisze:Gratuluje udanej premiery.Nastepnym razem zlamiesz 25 minuty na spokojnie :uuusmiech:
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Serdeczne gratulacje. Debiut na zawodach i od razu drugi stopień na pudle - coś mi to przypomina, godna następczyni Księżnej. A z fotek widać, że jesteś nieodrodna siostra swojego brata - macie bardzo podobne rysy. No i sylwetki biegowe ma się rozumieć.
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
JA też nierozgrzewkowa, wszyscy się wyginają, ja spokojnie czekam na start, choć ostatnio staram się też wyginać
Gratuluję fantastycznego biegu i pudła i trzymam kciuki za kolejne biegi
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Oczy bolą, jak patrzę na tą piętę Skechersy przybywajcie, jak ból łydek przyjdzie to zacznie się zmiana techniki biegania
Gratuluję
Gratuluję
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Renia wiedziałam, że pokażesz klasę Mogłabym sobie dać uciąć nogę, ze zobaczymy ciekawy wynik!
Aaa! I fajną masz koszulkę Baaaaaardzo mi sie podoba Na Silesi w takiej biegałam. :uuusmiech:
Debiut + pudło = ....MISTRZ!
Aaa! I fajną masz koszulkę Baaaaaardzo mi sie podoba Na Silesi w takiej biegałam. :uuusmiech:
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
bardzo dziekuje ! Faktycznie moze jestesmy z bratem odrobine do siebie podobnistrasb pisze:Serdeczne gratulacje. Debiut na zawodach i od razu drugi stopień na pudle - coś mi to przypomina, godna następczyni Księżnej. A z fotek widać, że jesteś nieodrodna siostra swojego brata - macie bardzo podobne rysy. No i sylwetki biegowe ma się rozumieć.
co do Księżnej - nie znam historii ale podejrzewam, że to komplement ) dziekuję !
dziękuję kolejna będzie też piątka patrząc na swoją technikę chyba zacznę wprowadzać coś bardziej rozruchowegoAngua pisze:JA też nierozgrzewkowa, wszyscy się wyginają, ja spokojnie czekam na start, choć ostatnio staram się też wyginać
Gife - wiem wiem - nie będę tutaj obwiniać tylko starych butów, które z przodu mają taką łódkę, że stopa mimowolnie chce na piętę, ale faktycznie ja sama tego nie pilnuję. Rzuć poradą jak się do tego zabrać ?? Myślisz, że szybkie biegi ( interwały sprint) pomogą ?Gife pisze:Oczy bolą, jak patrzę na tą piętę Skechersy przybywajcie, jak ból łydek przyjdzie to zacznie się zmiana techniki biegania
Gratuluję
A bucików już nie mogę się doczekać
Agnieszka dziękuję ! Ja byłam bardzo pesymistycznie nastawiona do samego końca nawet w trakcie biegu chciałam przerwać i dać sobie spokójProvitamina pisze:Renia wiedziałam, że pokażesz klasę Mogłabym sobie dać uciąć nogę, ze zobaczymy ciekawy wynik!
A tą koszulkę bardzo lubię. Nie lubię jedynie swojego braku biustu
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Na to by ładnie, technicznie i ekonomicznie biegać, potrzeba kilku rzeczy. Ćwiczenia siłowe, stabilizacja, bez wątpienia buty (im mniejszy drop tym lepiej), które ułatwią i odciążą nogi i stopy. Klamoty ważą, jesteś lekka, bez usterek w nogach więc obstawiam, że skechersy będą strzałem w dziesiątkę przy odpowiednim ich dozowaniu na początku treningów w nich. Ostatni element to z pewnością bieganie i baza tlenowa. Jak ktoś ledwo sobie radzi na wybieganiu to trudno technicznie biec Dlatego ze spokojem, bez nerw, ale ze świadomością działać
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Księżna niestety usunęła swój blog, ale zasuwała niesamowicie! Miała duży talent - jak ty.
-
- Stary Wyga
:uuusmiech: wielkie gratki!strasznie ci zazdroszczę Rene ale może kiedyś ci dorównam ,a mój wiek jest odpowiedni do samorozwoju
- zu.zu
- Zaprawiony W Bojach
Rene - ale masz talencior! Wielkie graty! A dopiero zaczynasz...strach pomyśleć co będzie jak rozwiniesz biegowe skrzydła. :uuusmiech:
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
na 99% buty to faktycznie strzał w dziesiątkę im mniej na nogach tym lepiej - dało się odczuć w tym jak ciało sprężyście i lekko zareagowałoGife pisze:Na to by ładnie, technicznie i ekonomicznie biegać, potrzeba kilku rzeczy. Ćwiczenia siłowe, stabilizacja, bez wątpienia buty (im mniejszy drop tym lepiej), które ułatwią i odciążą nogi i stopy. Klamoty ważą, jesteś lekka, bez usterek w nogach więc obstawiam, że skechersy będą strzałem w dziesiątkę przy odpowiednim ich dozowaniu na początku treningów w nich. Ostatni element to z pewnością bieganie i baza tlenowa. Jak ktoś ledwo sobie radzi na wybieganiu to trudno technicznie biec Dlatego ze spokojem, bez nerw, ale ze świadomością działać
Teraz zaczną się dłuższe wybieganka pod półmaraton
dziękuję pochlebiasz mi bardzo ! Mam nadzieję, że uda się pobiegać progresywniestrasb pisze:Księżna niestety usunęła swój blog, ale zasuwała niesamowicie! Miała duży talent - jak ty.
dziękuję! Super Ci idzie - wszystko dzieje się w głowie !Markiza1 pisze::uuusmiech: wielkie gratki!strasznie ci zazdroszczę Rene ale może kiedyś ci dorównam ,a mój wiek jest odpowiedni do samorozwoju
zu.zu dzieki ! Wszyscy mi pisza - dopiero zaczynasz a ja czuje jakby to trwalo i trwalozu.zu pisze:Rene - ale masz talencior! Wielkie graty! A dopiero zaczynasz...strach pomyśleć co będzie jak rozwiniesz biegowe skrzydła. :uuusmiech:
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
Fajne te butki, niech się dobrze sprawują. A filmik fajny, dał mi kopa, żeby dzisiaj wyjść pobiegać, bo zimno i leje od rana
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."