Już kiedyś mi się śniło, że zaspałem na start
  Już kiedyś mi się śniło, że zaspałem na start   .
  . 
Moderator: infernal

f.lamer pisze: i myślę że w niedzielę w końcu wszyscy będą mieć pewność gdzie jest start (por. 34MW) i meta (por. 8PMW)

jakbyscie byli jakos po 18 na miejscu to odezwijcie siewolf1971 pisze:Zrobisz woooow jak zobaczysz.LadyE pisze:ah Kanas dziekuje za kciuki przydadza sie bo dla mnie nawet jak nie biegne to juz jest za goraco
slyszalam ze biuro zawodow/miasteczko biegowe robi wrazenie
Powodzenie i może do zobaczenia.
 Kanas chyba miala do mnie numer
 Kanas chyba miala do mnie numer 
z tego co slysze Orlen wypada we wstepnej ocenie wysmienicief.lamer pisze:miasteczko jest wciąż rozbudowywane - będzie jeszcze lepiej.
i myślę że w niedzielę w końcu wszyscy będą mieć pewność gdzie jest start (por. 34MW) i meta (por. 8PMW)

! Mam nadzieje że swoje założenia i cele zrealizujesz w 110% ! 3mam mocno kciuki!
! Mam nadzieje że swoje założenia i cele zrealizujesz w 110% ! 3mam mocno kciuki!

Sylweg kciuki za dyszke
 Sylweg kciuki za dyszke 
 atmosfera czy tego chcesz czy nie wszystkim sie udziela
 atmosfera czy tego chcesz czy nie wszystkim sie udziela  jutro wielki dzien, startuje choc wlasciwie nie wiem do konca czego moge sie spodziewac. nie mam jeszcze pomyslu jak to rozegrac, gdzie sie ustawic. czuje sie troche jak przed egzaminem na ktory nie zdazylam sie przygotowac
 jutro wielki dzien, startuje choc wlasciwie nie wiem do konca czego moge sie spodziewac. nie mam jeszcze pomyslu jak to rozegrac, gdzie sie ustawic. czuje sie troche jak przed egzaminem na ktory nie zdazylam sie przygotowac   chyba troche do mnie nie dociera ze jutro jest maraton
 chyba troche do mnie nie dociera ze jutro jest maraton  

Wręcz przeciwnie. W ten sposób rodzi się historia i wspaniałe wspomieniaSylweg zle mi zyczysz? :P