ładne zdanie.wisnia pisze:a co, życie musi mieć swój soundtrack!

Moderator: infernal
ładne zdanie.wisnia pisze:a co, życie musi mieć swój soundtrack!
Aniad1312 pisze:EDIT
Zapomniałam się Wam pochwalić, że z mojego miasta jako jedyna kobieta wystartowałam w maratonie (z całego powiatu były nas trzy) :uuusmiech: Ogółem z powiatu było nas 29 osób, a ja na 16 miejscu
No proszę. To ja już dawno jestem facetemDwa powyższe doprowadzają mnie do wniosku, że chyba zmieniam się w faceta...takąż to mam refleksję ostatnio
Wolf, jeśli masz na myśli leżenie-nic nierobienie, to faktycznie nie wypoczęłam, bo nie mam kiedywolf1971 pisze:A może "wychodzi" z Ciebie maraton? Chyba nie dałaś sobie czasu na pożądny pomaratoński odpoczynek?
No faktycznie, lubię różne rodzaje muzyki, nie chcę się ograniczać do jednego nurtu tylko. No, może country i disco-polo-mnie-rozwolo w moich gustach nie uświadczyszcafe pisze:Posłuchałam sobie Twojej track listyzróżnicowane masz gusta, ale nie dziwię się,
ponieważ ja podczas jednego treningu przeskakuje z prodigy po włoskie piosenki o miłości
Dziękuję, ale dla mnie właśnie wieczorne wyjście jest trudniejsze, głodnam, zmęczonam, szukam wymówek...jacdzi pisze:Ranne bieganie to moje odwieczne marzenie. Wieczorem klade sie z mocnym postanowieniem ze jutro i... nastepnego dnia wstaje w ostatniej chwili a trening uskuteczniam wieczorem. Podziwiam.
Alexia, to chyba też mentalnie, bo nie wizualnie...Alexia pisze:No proszę. To ja już dawno jestem facetem.
Pfff, chyba nie doceniasz country. Country as we love it: Part 1 and Part 2 - że tak polecę bardziej mainstreamowymi wykonawcamiAniad1312 pisze:No, może country (...) w moich gustach nie uświadczysz![]()
![]()
Dokładnie!Kanas78 pisze: a z odzieży to najbardziej nie cierpię kupować spodni: panuje jakieś takie chore przekonanie, że kobieta z szerszymi biodrami od razu ma nie wiadomo ile w pasie i większość z tych portek odstaje mi na pół metra w talii, co mnie doprowadza do szału![]()