Moderator: infernal
Taka temperatura jak dziś na bieganie temp to ideał.mihumor pisze:W II fazie mnie ten trening nieco masakrował z tego co pamiętam, dopiero po 5 tygodniu poczułem, że coś to daje i jest do przodu. Inna sprawa, że te tempa to wtedy biegało się w wysokich temperaturach a to nie ułatwia sprawy.
obserwacja słuszna, domniemanie nie, idę w stronę minimalizmu i "zainwestowałem" w prosty Garmin 110, ma trzy podstawowe zalety - jest tani, bardzo lekki i ma szybszy GPS od 310tki - mniej się gubi w trudniejszym terenie. Dla mnie super sprzęt, może mało wylicza, mało daje możliwości (ale i tak z nich nie korzystam) i te włączniki start/stop/lap z boku mniej wygodne ale to detal. Jak wziąłem kiedyś na trening żony 110tkę to zdumiała mnie różnica w ciężarze tych Garminów, jednak 310tka to kawałek cegłówki. Największa wada to brak stałego podświetlenia, niemniej mam jeszcze 310tkę więc jako komplecik fajnie się uzupełniają, do bajerów i komplikacji oraz na ciemności 310tka, na zwykłe treningi i na zawody 110 tka.cichy70 pisze:Michał, dobrze mi się wydawało, że biegałeś z 310 ? a teraz widzę co innego na ręce.
zainwestowałeś w 620 ?
jestem za! zdjęcia są na tyle fajne że poważnie zastanawiam się nad odwiedzeniem w celach turystycznych Florencjiwigi pisze:Fajne zdjęcia, pokaż jeszcze jeszcze kilka.
Jak to się mówi,ciągnie wilka do lasu!mihumor pisze: Wygląda na to, ze maraton jednak pobiegnę wiosną - chyba 18 maja
w sensie że CM 2014Krzychu M pisze:mihumor napisał(a):
Wygląda na to, ze maraton jednak pobiegnę wiosną - chyba 18 maja
Może w ostateczności być i takpanucci10 pisze:w sensie że CM 2014Krzychu M pisze:mihumor napisał(a):
Wygląda na to, ze maraton jednak pobiegnę wiosną - chyba 18 maja?