heh, a co za różnica zmienić go np terazsosik pisze:Jak to domknę ( 6 kółek na Błoniach to ok 21,18 km ) czyli de facto złamię 1:28 na połówce na treningu to zmienię opis.

Moderator: infernal
heh, a co za różnica zmienić go np terazsosik pisze:Jak to domknę ( 6 kółek na Błoniach to ok 21,18 km ) czyli de facto złamię 1:28 na połówce na treningu to zmienię opis.
Skromność Sosika,albo raczej ostrożność.sosik pisze:Kadoel jest dokładnie tak, jak Krzychu opisał. Chociaż T10 to bliżej 3'50"/km. Moje tempo I to ok 3'38"-3'40"/km i tym tempem bym poleciał kilometrówki.
szalone robokopyKrzychu M pisze:Skromność Sosika,albo raczej ostrożność.sosik pisze:Kadoel jest dokładnie tak, jak Krzychu opisał. Chociaż T10 to bliżej 3'50"/km. Moje tempo I to ok 3'38"-3'40"/km i tym tempem bym poleciał kilometrówki.![]()
Kilomertówki to ja ostatnio zapinałem po 3:37,a Ty je biegałeś tak przed Silesią a ta forma od tamtej to duża różnica.
Obstawiam 3:28-3:31 na następnych kilometrówkach.Ciekawe czy się pomylę?
ooooo, Michał się ujawniłmihumor pisze:Grubo Waszmość zapodajesz, oj grubo. Strach się bać co z tego wyjdzie
O tym samym pomyślałem.panucci10 pisze:Sosik, a co Ci deszcz przeszkadza w wykonywaniu tempa? Wiatru nie zapowiadają