Gife pisze: klapsa na dupę zaraz damwon do ćwiczeń, zwłaszcza że chcesz góry biegać..Przecież na podbiegach Ci spuchnie cały korpus bez cwiczeń.
Dobra Gife, żeby nie było,poprawiam się: Yes, Coach!Martyna_K pisze:Dobrze tato...![]()

Moderator: infernal
Gife pisze: klapsa na dupę zaraz damwon do ćwiczeń, zwłaszcza że chcesz góry biegać..Przecież na podbiegach Ci spuchnie cały korpus bez cwiczeń.
Dobra Gife, żeby nie było,poprawiam się: Yes, Coach!Martyna_K pisze:Dobrze tato...![]()
Ja wiem, że ty z Krakowa jesteś...strasb pisze:O, czytasz mi w myślach, że się na 'trail blanc' wybieram? Niemniej najwyżej getry dokupię, butów nie zamierzam zmieniać.
Może się źle wyraziłam, on się taką aurę stara roztaczać, ja zachowuję więcej rezerwy.Angua pisze:Atakuj tego Damianio, jak boski. Może jednak coś Ci powie w temacie of kors, a jak nie, to co się napatrzysz, to Twoje
Stara się, tylko mu nie wychodzi?strasb pisze:Może się źle wyraziłam, on się taką aurę stara roztaczać, ja zachowuję więcej rezerwy.Angua pisze:Atakuj tego Damianio, jak boski. Może jednak coś Ci powie w temacie of kors, a jak nie, to co się napatrzysz, to Twoje
Popieram cała gębą, 2 polopirynki, ciepła herbata lub mleko z dodatkiem na wypocenie, pies/kot u boku, laptop na kolana w celach grzewczych oczywiście i rano człowiek jak nowo narodzony.Martyna_K pisze:Strasb, u mnie zawsze sprawdza się polopiryna na noc co by się wypocić i...wybieganie smarków i chrząknięć. O dziwo,ale najlepiej działaZdrowiej Kochana!