Przygotowywałeś się solidnie...to i wynik będzie.Jestem pewien.

Moderator: infernal
Tak, start juz w Niedziele o 9:00Krzychu M pisze:Gdynia już w tym tygodniu?To teraz regeneracja i podlecznie urazów.
Przygotowywałeś się solidnie...to i wynik będzie.Jestem pewien.
złamany napewno nie jest! miałem juz 3razy złamany prawy i 4lewy wiec wiem jak złamanie wyglądakachita pisze:Smaruj maścią na stłuczenia i rób lodowe okłady, żeby przyspieszyć regenerację i zadziałać przeciwbólowo. Jak nadgarstek spuchł mocno, to może być złamanie, ale to byś pewnie rozpoznał.
Kuruj się!
nie zaszkodzą ale o stabilizatorze nie ma mowy! musze mieć pełny ruch <nawet z bólem> nadgarstka! Nie ma mowy o jakimkolwiek ograniczeniu!kachita pisze:Chłodzenie i maść nie zaszkodząI pomyśl nad stabilizatorem na start.
ano mogą, ja pamietam w technikum jaki myk zrobiłem żeby się zwolnićrubin pisze:tak więc przyczyny obrzęku i zasinienia mogą być bardzo różne
Sleepy3city Apartments III tutajGife pisze:Gdzie w Gdyni nocujesz?
raSheed pisze:Wojtek mam nadzieję, że nie zrobiłeś sobie większego kuku przed głównym startem sezonu...chociaż idealnie wpasowuje się ta kontuzja w Twojego pecha startowego
spiesze donieść że nadgarstek sklęsł, a ból już nie rośnie tylko zatrzymał sie na stałym poziomiemihumor pisze:Wojtek - do startu przejdzie, spokojnie dasz radę, może przy okazji ten nadgarstek pozwoli lepiej wyluzować przed zawodamiPowodzenia i zdrowiej szybko
no podobno ma przyjsc ochłodzenie, ale patrez tak od dwóch dni na tą pogode i raz jest pochmurno i 21 a wczoraj było znowu pełne słońce z 26stAniad1312 pisze:Ma się ochładzać już od czwartku, tzn w sumie chyba od piątku
heh też tak myśle, w taką pogode wojować to była by lekka przesada! a wiadomo ze odpoczynek to tez treningAniad1312 pisze:Dobrze, że dzisiaj się oszczędziłeś i zajezdni nie było, przed niedzielą po kiego Ci to miałoby być?
heh, przyznaj sie że chcesz porównac imprezy z Poznania i Gdyni i za rok którąś wybraćGife pisze:Wojtku, miałem w planie za tydzień pojechać do Gdyni, okaże się, czy dowalą mi piątek roboczy
oj, oj, widze że zgłębiasz zakątki tego no wiesz czegoAniad1312 pisze:Też to dzisiaj wyczytałam u Krystyny W.panucci10 pisze: a wiadomo ze odpoczynek to tez trening