A dziad jeden, komp nie podkreslil

eeee, sory zwracam mi honor, podkreślił

Moderator: infernal
A może właśnie niedobrze? Warto może się nagrać od czasu do czasu. Ja mam taki plan, tylko to logistycznie skomplikowane.Skoor pisze:Dobrze, że nie widzę się jak biegnę ostatnie metry ostatnich powtórzeń. Musi to wyglądać tragikomicznie
Skoor, szybkość to ty masz, ja nie wiem, czy dałbym radę - raczej nie. I podobnie jak sosik, chcę w 2 części sezonu popracować nad szybkością. Jak dobrałeś te 50"? Bo nie wiem po ile ja miałbym to biegać - to dużo szybciej niż repsy Danielsa.sosik pisze:Fajnie to wygląda. Ja te sety od Rollego chcę w wakacje polatać sobie na bieżni w Wieliczce.
wiem, wiem, po prostu jestem ciekawy ile z tego treningu zyskałeśSkoor pisze:8 maja, ale na nic konkretnego sie jeszcze nie nastawiam. To bedzie raczej sprawdzian tego na czym stoje niz bieg na jakis konkretny wynik.
Przepraszam, że nie odpowiedziałem, ale dopiero zauważyłem Twój post. Mówiąc szczerze nie ja to dobierałem. Zrobił to Rolli na podstawie czasów z 10km i tego jak dla zabawy biegałem kiedyś 200m na stadionie.Hael pisze:Skoor, szybkość to ty masz, ja nie wiem, czy dałbym radę - raczej nie. I podobnie jak sosik, chcę w 2 części sezonu popracować nad szybkością. Jak dobrałeś te 50"? Bo nie wiem po ile ja miałbym to biegać - to dużo szybciej niż repsy Danielsa.
Czujna jak zawszekasia41 pisze:Tomku, nie denerwuj się na mnie ale czemu mają służyć dzień po dniu takie treningi? chodzi mi o tempo?