Będę obserwował tempo na bieżąco - VDOT 40 daje 5:06 tempo, ale może spróbowałbym po 5:00 (VDOT 41) i zobaczymy, jak to w zakresie tętna zagra. Tak czy siak, Ty się nie zmęczysz dziś

Moderator: infernal
Orlen w planach?mariuszbugajniak pisze:Krzychu M pisze:jak za szybko zaczniesz to po zawodach![]()
![]()
![]()
widze, na 3,06 się szykuje grupadobrze wiedzieć
Też nie powinieneś byś specjalnie zmęczony po progach,to nie interwały!Grim80 pisze: A wiesz, że póki co jeszcze nie rozgryzłem, jak napisać apkę jednocześnie liczącą czasy interwałów/progów, a dodatkowo pilnującą zakresu tętna czy tempaNa pewno jest to możliwe, ale trochę tworzenia Suuntowego kodu jest potrzebne :D
Będę obserwował tempo na bieżąco - VDOT 40 daje 5:06 tempo, ale może spróbowałbym po 5:00 (VDOT 41) i zobaczymy, jak to w zakresie tętna zagra. Tak czy siak, Ty się nie zmęczysz dziś![]()
Jak zwykle kombinujesz!grim80 pisze:Racja, na pierwszym kilometrze jakichkolwiek akcentów zawsze trudno trafić w sednoPrzelecę go na tempo, a dwa kolejne już na tętno
Ja też dziękuję!grim80 pisze:Dzięki za wspólny trening
Z tą rozmową przy 190 to nie przesadzaj, bo wtedy to już głównie słuchałem i odpowiadałem raczej monosylabami
MW był takim dodatkiem na który zdecydowałem się po złamaniu 40-stki.To była chęć wyżycia się na zawodach,bo na razie szlaban na wyjazdy.panucci10 pisze:Dziwny z Ciebie biegaczz treningu pod 10km biegniesz maraton, a z treningu pod maraton chcesz biegać dyche
, oczywście wiem o co chodzi ale śmiesznie to wygląda