Moderator: infernal
No, to jedyna rzecz której żałuję, że niepełna dyszka, no bo rekord by był...wolf1971 pisze:Jakaś niepełna ta dychaCzas niezły
dzięki Karola! Ciągnął mnie kolega za sobą, sama bym tak nie pocisnęłaKanas78 pisze:Ładnie pocisnęłaś!! Gratulacje
A powiedz mi, skąd Ci o tym drugim miejscu doniesiono? Myślałam, że cichy puścił parę, ale u niego też cisza na tentemat, mocno mnie zaintrygowałaś- nie powiemrubin pisze:Patrycja, ale dałaś dzisiaj))) ; doniesiono mi, że 2-gie miejsce - ohohoh
)))))))))))))))))
dzięki Waszej wierze we mnie dałam radę! DziękujęP@weł pisze:Tak, jak pisałem Ci wczoraj - cienia wątpliwości nie miałem, że będzie dobrze. Tak na gorąco - OGROMNE, SERDECZNE GRATULACJE!! Wszystko siedzi w głowie, wszystko...Czekam na garść szczegółów, wyników na stronie biegu nie znalazłem jeszcze, a na endo Monika pisała o 2 miejscu wśród kobiet :-o...Niecierpliwie czekam
drugie miejsce ale wśród kobiet w mojej kategoriiProvitamina pisze:Pięknie! GratulujeTeż chciałabym poczuć to co Ty. Drugie miejsce wśród kobiet?! A to niespodzianka
A tak nieśmiało do tego podchodziłaś :
Mam dyplom i komplet kosmetyków podróżnych :uuusmiech: I ogromną satysfakcję z konfrontacjihotmas pisze:GratulacjeŚwietny wynik no i do tego miejsce na pudle... Szacun
dzięki kaczitka!!kachita pisze:Wielkie gratulacje!Pierwsze zawody i od razu pudło, pięknie, pięknie!
Ja sie wlanie wysmarowalam chlodzaca polecana przez Wolfteam, przywieziona przez kolezanke z Czechwolf1971 pisze:Rozgrzewającą a nie chłodzącą?concordia pisze:Teraz już są wysmarowane maścią rozgrzewającą, mam nadzieję, że do jutra się zregeneruje