Ja w stronę Bierutowa nigdy nie biegałem. Albo kręcę kółka po Oleśnicy albo pokonywałem trasę Wrocław-Oleśnica. Przez Kiełczów a nie, że obwodnicą

Moderator: infernal
wioskami, jest całkiem spokojnieRMC pisze:Fakt, daleko nie jest, ciekawe tylko jak z "warunkami drogowymi" - czy samochody nie przeszkadzają.
Ja w stronę Bierutowa nigdy nie biegałem. Albo kręcę kółka po Oleśnicy albo pokonywałem trasę Wrocław-Oleśnica. Przez Kiełczów a nie, że obwodnicą.
Jak się nie spróbuje to nie będzie wiadomoCwirek pisze:Witaj!
Ciekawe wyzwanie z tymi 2 maratonami w tym rokuJa szykuję się do jednego i cały czas zastanawiam się czy dam radę?
Idzie mi w miarę fajnie w biegach 5 kilometrowych, na spokojnie zrobię kilometrów 10, ale już powyżej to delikatne wyzwanie. Trening, trening, trening - ty wydaje się podstawą do osiągania założonych celów. A powiedz, od momentu kiedy zacząłeś na poważnie i systematycznie biegać, ile do dzisiaj nabiegałeś kilometrów?
pozdrawiam!
Fakt, ze 6 min/km to przesadnie szybko nie jest ale nie przesadzajmyCwirek pisze:Czasami zastanawiam się na tempem biegu i wydaje mi się, że wszystko powyżej 5 min/km jest bardzo wolneWiem, że na przykład w maratonie wskazane są takie właśnie tempa, szczególnie dla debiutantów, ale przykładowo 6 min/km to to już jest chyba marsz?