Moderator: infernal
Żartujesz chyba ? O matko, to ja muszę zmienić mój. Jak ja mogę mieć ten sam plan co Struś Pędziwiatr ?Aniad1312 pisze:ha ha, robimy ten sam plan![]()
z różnic, to nie usłyszałam od nikogo, że 4kg mniej. Nikogo, oprócz siebie, oczywiście
A istnieje jakieś inne radio ?Provitamina pisze:Widzę, że jesteś aktywną słuchaczką TrójkiTo jedyne radio, z którego można sie dowiedzieć coś ciekawego
No i muzyka fajna!
Nie groziAniad1312 pisze:jak chcę tę grzywę zobaczyć, to mi wyskakuje info o przekierowaniu, więc jak nic to znak, że musisz swoje zdjęcie wstawići wogle co to, że
ja mam kryzysowe myśli zawsze wtedy, gdy na zawodach są pętleAle czy ja jestem gotowa psychicznie, czy głowa da radę pokonać megakryzys ? A jak się załamię ? No i takie myśli miałam właśnie, nie pierwszy raz oczywiście.
W Lądku fajnie się biega, tam się nikt dziwnie nie patrzyBirdie pisze:Od jutra, przez dwa tygodnie nadaję z Londynu. Tym razem, zwiedzanie mam zamiar zacząć od znalezienia:
(...)
- sklepu z Shock Absorberami![]()
Chyba byl upity albo nacpanyIf you are tired of London, you're tired of life - tak powiedział Mark Twain