N to obstawiam czerwiec. Dłużej nie wytrzymaPiechu pisze:robimy zakłady? obstawiam kwiecień/maj i dyszka będzie puknięta

Witaj wśród blogujących. Fajnie Ci idzie i tak trzymaj

Moderator: infernal
N to obstawiam czerwiec. Dłużej nie wytrzymaPiechu pisze:robimy zakłady? obstawiam kwiecień/maj i dyszka będzie puknięta
Pawle, znowu Cie myślami ściągnęłam.P@weł pisze:Gratuluję decyzji co do bloga. Taka prośba techniczna, Aldono - w: Panel użytkownika->Profil->Podpis wstaw linki do bloga i komentarzy wg takiego schematu: tu link[/i]]tu nazwa, np. Blog, ułatwi to czytającemu przejście z czytania do pisania
. Pozdrowionka
Miło miAldona pisze:Pawle, znowu Cie myślami ściągnęłam.w moim wątku nie mogło Cie zabraknąć
Dziękuję za podpowiedź!!
Otóż to. Nie spinaj się, że za każdym razem musisz biegać coraz szybciej, bo tak naprawdę to nie musisz, a nawet nie powinnaś. I przy spokojnym biegu nie ma czegoś takiego jak za wolne tempo. Ciężko do tego dojrzeć, ja nadal próbujęAldona pisze:z każdym treningiem chce być lepsza niż w poprzednim,a tak się nie da...
Na moich pierwszych zawodach na dychę byłam trzecia od końcaAldona pisze:z moim czasem byłabym 4-5 od końca..komentować tego nie będę