http://www.humanrace.co.uk/events/duath ... uster-2011
Ale jeszcze się zastanawiam
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Moderator: infernal
Hehe ja tak wybierałem większość moich crossowych biegów.madeysky pisze:
Ślimak
Ogłoszenie o crossduathlonie, na który wybieram się w sobotę zobaczyłem na portalu regionalnym i właściwie zapisałem się na niego bez zastanowienia po kilku minutach. Zobaczymy czy nie będę żałował.
Pozdrawiam.
Tak, po raz pierwszy startowałem w BW. Zresztą dopiero co wróciłem do biegania po kilku latach bezczynnościmadeysky pisze:Cześć,
Patryk, no proszę jaki świat biegowy jest mały. Czy to była Twoja pierwsza edycja B.W.?
Przeczytałem, że w Starogardzie celujesz w wynik < 45 min na 10 km, tak? Mi myślę, że zejdzie w 47 min.
Pozdrawiam,
Paweł
ziko303 pisze:Szacunek za wynik! 1:55 z wózkiem
keiw pisze:Również gratuluję.
Brawo za determinację w treningach i teraz na zawodach.
Życzę dalszych sukcesów.
Wysłane z mojego SM-G950F .
Dziękuję bardzo. Najbardziej cieszę się, że Różyczka dotarła do mety cała, zdrowa i w dobrym humorze i że mama Róży też mogła z powodzeniem ukończyć półmaraton. Już obmyślam jakie nowe wyzwanie przed nami postawićmach82 pisze:Niesamowicie mnie zaskoczyłeś tym wynikiem - rewelacja. Dołączam się do zasłużonych gratulacji.
Cel zrealizowany - co dalej?
Hej,charm pisze:Super wynik z wózkiem, gratuluję! [THUMBS UP SIGN]
Ale mam inne, bardziej "techniczne" pytanie, a właściwie kilka... :oops:
Jakiego masz joggera? I kiedy zacząłeś z nim biegać - jak pasażerka już stabilnie siedziała, czy wcześniej (z jakimś hamaczkiem itd)? Trenujesz z wózkiem po równym asfalcie, czy "mniej idealnych" nawierzchniach?
I ogólnie, jak się biega z wózkiem na treningach/zawodach? Tak bardziej "odczuciowo" niż wyniki mam na myśli...
(co prawda na taki zakup jeszcze za wcześnie, planuję kupić jesienią, ale już się rozglądam, wypytuję, itd... :oops:)
Wysłane z Tapatalka
keiw pisze:Maraton też przebiegłeś z córeczką?