Strasb - Komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dziwna sprawa trochę, zbita jedna najmniejsza szybka w przednich drzwiach, taka w rogu przy lusterku. Z auta nic nie zginęło. Ktoś spłoszył złodzieja? Ale kto by się brał za kradzież przez tamtą szybkę, gdzie ciężko nawet rękę przełożyć? Dziecię z piłką?
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

To ty Strasb masz jakiś strasznie stary samochód, bo dzisiaj już takich małych szybek przy lusterku raczej nie robią. Ale w czasach, gdy każdy samochód miał taką małą szybkę, złodzieje zbijali taką małą szybkę, po to, aby włożyć rączkę i otworzyć od wewnątrz drzwi do samochodu. Kiedyś tak było, że te klameczki od wewnątrz nie blokowały się przy zamknięciu drzwi od zewnątrz, i wystarczyło pociągnąć od środka aby drzwi się otworzyły.
Widać złodziej był starej daty, albo chciał sprawdzić czy z wprawy nie wyszedł... hłe hłe hłe :hahaha:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze:To ty Strasb masz jakiś strasznie stary samochód, bo dzisiaj już takich małych szybek przy lusterku raczej nie robią.
Hmm...moje autko jest o rok młodsze od mojego kota i mogłoby Ci powiedzieć taki wierszyk: "Mam trzy latka, trzy i pół...". :oczko: Aż sprawdziłam z ciekawości, model 2012 wciąż ma taką szybkę. :spoko:
zoltar7 pisze:Ale w czasach, gdy każdy samochód miał taką małą szybkę, złodzieje zbijali taką małą szybkę, po to, aby włożyć rączkę i otworzyć od wewnątrz drzwi do samochodu.
Do klameczki wciąż bliżej przez dużą szybę, przez małą, żeby włożyć rękę to trzeba się nieźle naprawcować, żeby na tyle szkło usunąć, żeby przeszła i to bez uszczerbku. Zresztą szkło właśnie było wogóle nie usuniętę, dziura tylko taka jak bezpośrednio po uderzeniu. Nieważne. Ale nie chcecie wiedzieć ile kosztuje wymiana w tym pięknym kraju.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No tak, takiej szkody do ubezpieczyciela nie warto zgłaszać, bo podwyżka składki więcej będzie kosztować, niż wymiana szybki na własną rękę. I pewnie nie macie tam w Szwajcarii pana Seppa czy Waldiego, który zrobiłby wymianę po kosztach bez faktury? ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Szkoda do ubezpieczyciela zgłoszona, bo niebawem i tak musimy wziąć z nim rozwód, bo mamy obowiązek auto do Szwajcarii przerejestrować. I mimo wszystko wzrost składki w Polsce mógłby być podobny jak koszty wymiany tej szyby w Szwajcarii.
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bardzo cię przepraszam Strasb, że cię posądziłem, że masz stary samochód... wiesz jak to jest, mierze wszystkich własną miarą... :bum:

Jeśli dobrze rozumiem to samochód jest na polskich numerach, to może dlatego kochający spokój Szwajcarzy chcieli ci pokazać jak bardzo

Obrazek

:lalala: :ojoj:
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jam nie drażliwa na punkcie samochodu, co innego jakbyś uchybił moim butom do biegania :oczko: :hahaha:

Zgadza się, Szwajcarzy kochają przybyszów, już wielokrotnie wspominałam. :lalala:
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a propos butów do biegania... to co Ty właściwie zrobiłaś swoim Green Silence :niewiem:
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dziwne z autem... dziwne... :tonieja:
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja??? To nie ja, to on!

Tzn. Green Silence zapatrzyły się na te minimale prężące się na okładkach kolorowych pisemek dla biegaczy i zafundowały sobie najnowszej mody lifting. :hej:
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Księżna pisze:Dziwne z autem... dziwne... :tonieja:
No nic, najważniejsze, że magicy od szyb założyli mi tymczasowo pleksi i możemy jechać na weekend. :usmiech:

Swoją drogą jak się mąż żalił koledze na ww sytuację, to pierwsze pytanie kolegi - "dałeś samochód żonie?" No żesz jakby to miało coś do rzeczy. :bum:
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

:bum:

fajnie, że dziś fajnie pocisnęłaś
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

strasb pisze:Ja??? To nie ja, to on!

Tzn. Green Silence zapatrzyły się na te minimale prężące się na okładkach kolorowych pisemek dla biegaczy i zafundowały sobie najnowszej mody lifting. :hej:
Dżizas Strasb... przecież taaaakie arcydzieło z pod dłuta samego Mistrza Zenona to powinno w gablocie leżeć, a nie być maltretowane o szwajcarski bruk... :bum:
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dla równowagi przeciągam je czasem też po szwajcarskich korzeniach i jest też pewna szansa, że zaliczą francuskie kamole w górach. :oczko:

No to jest jedyny problem z nimi, za szybko się "zjadają".
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie wiem, czy ktoś już Ci wspominał... Czerwcowe Bieganie, strona 10, Twój wpis z forum :taktak:
ODPOWIEDZ