Kachita - komentarze.
Moderator: infernal
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
I rozcięgna podeszwowego... bo można sobie nieźle nogi rozwalić biegając w szczudłach;-)
But robi wrażenie:-) I miłego operowania (na co idziesz?)
But robi wrażenie:-) I miłego operowania (na co idziesz?)
-
- Zaprawiony W Bojach
jesli wysokosc szpilki mierzyc od tej krotszej strony *blizej srodka buta
to moje najwyzsze maja "zaledwie 7cm" wiec ...
Kachita ... podziwiam
a buciki cudne
no ale okazja wymaga odp sprzetu
i ta czerwien wkomponowana w spod
ostatnio widze ze coraz wiecej modeli je ma
przez tyle lat bylo tak samo, a jak zaczelam regularnie chodzic to nagle wprowadzili zmiany ... nie slyszalam zeby ktos pial z zachwytu
Kachita ... podziwiam

a buciki cudne

no ale okazja wymaga odp sprzetu

i ta czerwien wkomponowana w spod

Zoltar ale przeciez to wcale nie oznacza ze przestane narzekac na podwyzki cenzoltar7 pisze:ps. LadyE już kiedyś o tym rozmawialiśmy, że jest jedna niezawodna strategia dla dziewczyny... by uniknąć materialnych problemów... bogato wyjść za mąż

przez tyle lat bylo tak samo, a jak zaczelam regularnie chodzic to nagle wprowadzili zmiany ... nie slyszalam zeby ktos pial z zachwytu

- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
A Kachita a jaką masz torębkę do tych butów?

Si, si... moje trabuco też mają czerwień...LadyE pisze: i ta czerwien wkomponowana w spodostatnio widze ze coraz wiecej modeli je ma

Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
wolf1971 pisze:Kachita masz super buty na bieg w szpilkach! Startuj, bo w takim profesjonalnym obuwiu masz szansę na pudło
Dokładnie. To są buty indooroweKanas78 pisze:Szkoda takich zaje.. ch szpilek![]()

DziękiKsiężna pisze:I miłego operowania (na co idziesz?)

Ja tam mierzę od zewnątrz. No i może nie widać, ale w środku jest ukryta platforma, tak gdzieś ze 2 cm, więc ogólnie nie jest tak źle. Zauważyłam też, że odkąd chodzę w moich nowych zimowych kozakach (obcas tzw. techniczny, 5 cm), to jakoś łatwiej mi chodzić i na wyższym obcasie.LadyE pisze:jesli wysokosc szpilki mierzyc od tej krotszej strony *blizej srodka buta
Eleganckązoltar7 pisze:A Kachita a jaką masz torębkę do tych butów?![]()

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Ale na Achillesy dobre.Kanas78 pisze: Wiem, Księżna, wiem, na rozcięgno obcasy odpadają

-
- Zaprawiony W Bojach
no to i tak wychodzi ze sa o jakis cm wyzsze od moichkachita pisze: Ja tam mierzę od zewnątrz. No i może nie widać, ale w środku jest ukryta platforma, tak gdzieś ze 2 cm, więc ogólnie nie jest tak źle. Zauważyłam też, że odkąd chodzę w moich nowych zimowych kozakach (obcas tzw. techniczny, 5 cm), to jakoś łatwiej mi chodzić i na wyższym obcasie.

prosze Cie uwazaj jak bedziesz w nich chodzic
i baw sie dobrze

- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Serio? Bo mnie coś prawy pobolewał wczoraj, po paru godzinach siedzenia w nich w biurze (w ramach treningustrasb pisze:Ale na Achillesy dobre.Kanas78 pisze: Wiem, Księżna, wiem, na rozcięgno obcasy odpadają

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
"Dobre" są o tyle, że ścięgno Achillesa jest mniej rozciągnięte i to często przynosi ulgę przy jakiś problemach z nim. Ale jeśli zapiętek uciska Achillesa (a szpilki nie za bardzo mogą być luźne), to już na zdrowie to nie jest. 

- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
Obcas najbardziej lubię w wersji koturny. Ale po jesiennym biegu po chodniku... jak mi stopa czule rzekła co o mnie myśli... To wróciłam do płaskich butów...
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Pytałem bez nadmiaru złośliwości...kachita pisze:Eleganckązoltar7 pisze:A Kachita a jaką masz torębkę do tych butów?![]()

po prostu nie chciałbym na tej eleganckiej kolacji mieć takiej samej torebki jak twoja

Edit: a w jakim ty charakterze wystąpisz właściwie na tej "eleganckiej kolacji"...

Temu się darzy, kto dobrze waży.
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
To ja jeszcze w temacie szpilek... Widziałem wczoraj paniusię, która miała mega wysokie szpile! Tak wysokie, że wyglądała tak, jakby miała wywalić sie do przodu