A co do bostonow to znalezlem jeszcze alternatywe:
REEBOK FLOATRIDE RUN FAST lub REEBOK FLOATRIDE RUN FLEXWEAVE
Moderator: infernal
Tu moja mini recenzja Run Fast https://bieganie.pl/forum/viewtopic.php ... 4&start=30.piotr.valczynski pisze:Czytalem o nich - recenzje mega ale to dla mnie 5 lat po Adiosach![]()
A co do bostonow to znalezlem jeszcze alternatywe:
REEBOK FLOATRIDE RUN FAST lub REEBOK FLOATRIDE RUN FLEXWEAVE
Nas to nie tyczy, nikt nie ma takiego pecha do deszczu jak TyLogadin pisze:Póki pod nogami będzie sucho powinny sprawować się pierwsza klasaAle jak tylko ruszy deszcz to jak dla mnie to są łyżwy niestety.
Znajac angielska pogode moze @Logadin mi to wykrakacLogadin napisał(a):
Póki pod nogami będzie sucho powinny sprawować się pierwsza klasaAle jak tylko ruszy deszcz to jak dla mnie to są łyżwy niestety.
Tyle, że ty wracasz do kraju a Krystian nawet w Italii ściąga deszcz, no bodaj w Hiszpanii tego nie robi.piotr.valczynski pisze:Znajac angielska pogode moze @Logadin mi to wykrakacLogadin napisał(a):
Póki pod nogami będzie sucho powinny sprawować się pierwsza klasaAle jak tylko ruszy deszcz to jak dla mnie to są łyżwy niestety.
![]()
Z tą wytrzymałością to się zgadza trochę, ale te przerwy to za długie.piotr.valczynski pisze:Mam pytanie, czy robiac trening progowy powinienem wydluzac przerwy, moj byly trener zasugerowal mi przerwy przy kilometrowkach 5min a przy dwukilometrowkach miedzy 7-10min. Argumentuajc ze wytrzymalosc sie buduje nie tylko podczas mocnego biegu ale rowniez podczas truchtania pomiedzy seriami... taka ciekawostka...