Mar_jas - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
jackma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:14
Życiówka w maratonie: 3:09:06

Nieprzeczytany post

mar_jas pisze:Nic gorszego niż Mikołów już mnie raczej nie spotka :hahaha:
Jak to nie? Żorski zając w mojej osobie :hejhej:
jackma
10km-36:14 21.07.12; 15km-57:03 01.04.12; 21,097km-1:23:17 25.03.12; 42,195km-3:09:06 30.09.12
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo
PKO
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

jackma pisze:
mar_jas pisze:Nic gorszego niż Mikołów już mnie raczej nie spotka :hahaha:
Jak to nie? Żorski zając w mojej osobie :hejhej:
Nie możesz brać całej winy za moje porażki na siebie.... :hahaha: :hahaha:
Za dużo od siebie wymagam , albo za dużo kombinuje...Ty jestes co najwyżej współwinowajcą :hejhej:

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
Awatar użytkownika
Sylw3g
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:56
Życiówka w maratonie: 2:57:46

Nieprzeczytany post

Dostałeś może tą odpowiedź?
Jeżeli przyjdziesz [i zapłacisz :oczko: ], to wystartujesz. Na każdym biegu są debiutanci.
Obrazek
BLOG | KOMENTARZE
5KM-17:19 10KM-35:56 15KM-55:18 (M.Czas) 21.1KM-1:18:41 42.2KM-2:57:46
Awatar użytkownika
Sylw3g
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:56
Życiówka w maratonie: 2:57:46

Nieprzeczytany post

No i nie było Cię.
A byś mógł pohasać... :oczko:
Obrazek
BLOG | KOMENTARZE
5KM-17:19 10KM-35:56 15KM-55:18 (M.Czas) 21.1KM-1:18:41 42.2KM-2:57:46
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Poszedłem z rana na biegowo pozwiedzać Ursus...macie tak płasko i lekko że zamiast BSa wyszedł jakiś śmieszy II zakres, bez zmeczenia...dziwne to :bum:

A co do GP to szkoda ze nie bylem....ehhh ...gratulacje za Twój występ..pewnie leciałbym gdzieś zaraz za Tobą :oczko:

Komentarze
Awatar użytkownika
Provitamina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

"Sweet focia" Twojego autorstwa, którą mi przesłałeś, trafiła na stronę SW. Ktoś musiał ją podebrać ze strony MaratonyPolskie.pl :)
Life is short... running makes it seem longer.

Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

Obrazek
=========
-----
Moje endo
Krzychu M
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jeśli już zakończyłeś sezon 2013 i teraz 2 tyg. roztrenowania to strach się bać na co się zaczniesz przygotowywać jeszcze z końcem października.
Bieg na 200km? :hahaha:
A poważnie to obstawiam maraton i znając Twoje ambicje czas powinien oscylować pomiędzy 2:50-2:55...lub skromne 2:59 :oczko:
Franki
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 01.02.22

Nieprzeczytany post

Cześć. Gratuluję wyniku. Dzięki za pozdrowienia. Debiut małżonki udał się znakomicie,zrobiła życiówkę na nie najłatwiejszej trasie. Ja też nabiegałem życiówkę chociaż 45' nie pękło. Również mam nadzieję że się zobaczymy na trasie.
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Krzychu M pisze:Jeśli już zakończyłeś sezon 2013 i teraz 2 tyg. roztrenowania to strach się bać na co się zaczniesz przygotowywać jeszcze z końcem października.
Bieg na 200km? :hahaha:
A poważnie to obstawiam maraton i znając Twoje ambicje czas powinien oscylować pomiędzy 2:50-2:55...lub skromne 2:59 :oczko:
Czas przestać bujać w obłokach a zacząć realnie patrzeć na swoje możliwości... :ble:

Franki pisze:Cześć. Gratuluję wyniku. Dzięki za pozdrowienia. Debiut małżonki udał się znakomicie,zrobiła życiówkę na nie najłatwiejszej trasie. Ja też nabiegałem życiówkę chociaż 45' nie pękło. Również mam nadzieję że się zobaczymy na trasie.
No proszę..jednak się ujawnił :oczko: Gratulacje dla Was :uuusmiech:

Komentarze
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53:45

Nieprzeczytany post

Marcin: patrząc tak obiektywnie trochę z boku to zrobiłeś naprawdę dobre wyniki w tym roku. Miałeś sporo perturbacji zdrowotnych więc i tak wycisnąłeś z tego sezonu maksimum - zresztą ciężko dobrać trening na super wyniki od biegów na milę do ultramaratonu, a Tobie jakoś się udało to wszystko pogodzić... :) mam tylko nadzieję, że ten nowy cel nie spowoduje jakiegoś mega obciążenia bo wiesz, że wtedy o kontuzje najłatwiej... powodzenia!
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Po wczorajszym "rachunku sumienia" na spokojnie stwierdziłem że wynik osiągnięty w Mikołowie to wynik tak naprawdę poza moimi faktycznymi możliwościami na ten moment, nie do końca rozumiem jak mi się to udało....to był mój maks, albo i więcej....pewnie długo mi przyjdzie poczekać i cięzko będe musiał walczyć o kolejne zyciówki na dyche....szczerze mówiąc nie mam już ochoty na bieganie na takiej granicy, co z resztą pokazały Żory...to był mój "normalny" wynik :usmiech:

No i połówka w Rybniku, nabiegana z niczego, z bardzo krótkiego okresu przygotowawczego, zaraz po kontuzji...no i własnie ta kontuzja nieszczęsna, mocno pokrzyżowała plany, masz rację....dlatego celem nr 1 kolejnego sezonu będzie przede wszystkim wzmocnienie się fizycznie, ćwiczenia stabilności i siła ogólna...żeby wyeliminować kontuzje....dzieki temu regularnie trenować..a to pozwoli systematycznie podnosić wyniki :usmiech:

Komentarze
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mar_jas pisze:Po wczorajszym "rachunku sumienia" na spokojnie stwierdziłem że wynik osiągnięty w Mikołowie to wynik tak naprawdę poza moimi faktycznymi możliwościami na ten moment, nie do końca rozumiem jak mi się to udało....to był mój maks, albo i więcej....pewnie długo mi przyjdzie poczekać i cięzko będe musiał walczyć o kolejne zyciówki na dyche....szczerze mówiąc nie mam już ochoty na bieganie na takiej granicy, co z resztą pokazały Żory...to był mój "normalny" wynik :usmiech:

No i połówka w Rybniku, nabiegana z niczego, z bardzo krótkiego okresu przygotowawczego, zaraz po kontuzji...no i własnie ta kontuzja nieszczęsna, mocno pokrzyżowała plany, masz rację....dlatego celem nr 1 kolejnego sezonu będzie przede wszystkim wzmocnienie się fizycznie, ćwiczenia stabilności i siła ogólna...żeby wyeliminować kontuzje....dzieki temu regularnie trenować..a to pozwoli systematycznie podnosić wyniki :usmiech:
czyli rozumiem, że po tych dwóch tygodniach roztrenowania będziesz realizować fazę budowania formy? zgodnie z Danielsem (bo pamiętam, że kiedyś wspominałeś, żeby się trochę oprzeć na jego poradach) czy znów bierzesz się za jakiś autorski plan? ;)
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oprę przygotowania na Danielsie,fazy, tempa, rozkład treningów, akcentów.... będe miał 22 tygodnie :usmiech:

Komentarze
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no to zobaczymy czy rady wujka Danielsa okażą się lepsze niż bieganie "na czuja" ;) aż się boję, jeżeli dadzą zamierzone efekty, bo wtedy to dopiero będziesz odpalał torpedy na zawodach ;)
Krzychu M
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To dobrze trafiłem,że planujesz maraton na wiosnę. :hej:
Czuję,że razem pobiegniemy ten Orlen.Na 3:05-3:07 powinniśmy być gotowi...choć to wróżenie z fusów.
Ja połówkę biegnę albo w styczniu jak będą warunki(koleżeński w Krk)albo Marzanne.
Teraz 5-6 tygodni samych BS-ów.Tego mi potrzeba,biegania bez patrzenia na Garmina. :usmiech:
Też realizujesz Danielsa plan A?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ