Nie śledził tylko brał udział! oczywiście rower jest nie dozwolonySikor pisze:Ciekawe wyzwanie, bede sledzil![]()
Zrobicie jakis osobny/oficjalny watek mam nadzieje? Nie chcialbym przegapic.

Moderator: infernal
Nie śledził tylko brał udział! oczywiście rower jest nie dozwolonySikor pisze:Ciekawe wyzwanie, bede sledzil![]()
Oddzielny wątekSikor pisze:Ciekawe wyzwanie, bede sledzil![]()
Jacek pisał, że wieczorem założy wątekinfernal pisze:Oddzielny wątekSikor pisze:Ciekawe wyzwanie, bede sledzil![]()
Zrobicie jakis osobny/oficjalny watek mam nadzieje? Nie chcialbym przegapic.Nawet go mogę przypiąć(nikt się chyba nie obrazi) bo zainteresowanie jest dość duże
A może klasyfikacja miesięczna i ogólna? Od maja do września mamy 5 miesięcy i proponuję: każdy miesiąc to jedna klasyfikacja, można dowolną ilość razy poprawiać ten najlepszy kilometr. W październiku sumowanie czasów i mamy klasyfikację ogólną.jacekww pisze:sebastian899, ty byłeś iskierką do tego projektu, a jeszcze wcześniej był skoor, będziemy pamiętać![]()
Czytam w wolnej chwili sugestie, fajnie że rośnie liczba zainteresowanych.
Wstępny szkic regulaminu, to:
Trzy okresy, kwartalnie z najlepszym wynikiem z nich na koniec roku. Jesteśmy w różnych etapach treningowych i będzie też motywacja do ciągłej poprawy.
Klasyfikacja open z dopiskiem w jakiej kategorii wiekowej, niektórzy lubią dodatkowy bodziec, a jak ma to pomóc w lepszym wyniku, to chyba o to chodzi nam trenującym.
Możliwy pomiar wg. GPS, ze screenem odcinka lub linkiem z biegu do swojej platformy. Trasa możliwie prosta, równa, bezwietrzna - wedle sumienia
Coś jeszcze?
Tak tak, widziałemSiedlak1975 pisze: Jacek pisał, że wieczorem założy wątek
Do końca roku będzie sprawiedliwsza dla wszystkich, plus dwa miesiące adrenaliny więcejb@rto pisze:A może klasyfikacja miesięczna i ogólna? Od maja do września mamy 5 miesięcy i proponuję: każdy miesiąc to jedna klasyfikacja, można dowolną ilość razy poprawiać ten najlepszy kilometr. W październiku sumowanie czasów i mamy klasyfikację ogólną.jacekww pisze:sebastian899, ty byłeś iskierką do tego projektu, a jeszcze wcześniej był skoor, będziemy pamiętać![]()
Czytam w wolnej chwili sugestie, fajnie że rośnie liczba zainteresowanych.
Wstępny szkic regulaminu, to:
Trzy okresy, kwartalnie z najlepszym wynikiem z nich na koniec roku. Jesteśmy w różnych etapach treningowych i będzie też motywacja do ciągłej poprawy.
Klasyfikacja open z dopiskiem w jakiej kategorii wiekowej, niektórzy lubią dodatkowy bodziec, a jak ma to pomóc w lepszym wyniku, to chyba o to chodzi nam trenującym.
Możliwy pomiar wg. GPS, ze screenem odcinka lub linkiem z biegu do swojej platformy. Trasa możliwie prosta, równa, bezwietrzna - wedle sumienia
Coś jeszcze?
Myślę, że być powinny, bo przy większym obłożeniu i gąszczu komentarzy mogę się pogubić z wyłapaniem jedynie samych wyników i ich aktualizacją.Skoor pisze:No to jeszcze komentarze
O Panie, jeszcze nie zaczęliśmy za bardzo a tu takie armaty wytaczamy na murySiedlak1975 pisze:napisałem do kierownika, ze wszedłem w ten challenge.
Odpisał:
Ok, 1 x tydzień walimy sprinterskie interwały.
Nie wierzę, że to napisał, zaczyna się robić poważna sprawa:bum:
Cholera, no to przepadlemSiedlak1975 pisze:Nie śledził tylko brał udział! oczywiście rower jest nie dozwolony
Tez tak mysle. Byloby ciezko, jezeli impreza sie rozkreci.jacekww pisze:Myślę, że być powinny, bo przy większym obłożeniu i gąszczu komentarzy mogę się pogubić z wyłapaniem jedynie samych wyników i ich aktualizacją.Skoor pisze:No to jeszcze komentarze