Strasb - Komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
pulchniak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39,29
Życiówka w maratonie: 3,33,58

Nieprzeczytany post

Fajna infrastruktura a najbardziej mi się podobało że każda dzielnica ma swoją pogodę :usmiech:
Obrazek

blog komentarze

10 km 39:29 21,097 km 1:31:43 42,195 km 3:11:57
New Balance but biegowy
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

I kierowcy mili... :)
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

do centrum nie zdążyłam dobiec, był przystanek serwisowy w lesie
Kochana, po przystankach serwisowych należy się mała czekoladka, bo jak sprawa jest cięższej wagi, to potem sił trochę brak.
to pisałam ja-ekspertka w tych sprawach :D
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Kurcze, Strasb, ja sie juz Ciebie mialam wczesniej spytac-czy Ty sie nie boisz tak po tych wygwizdowkach sama biegac. Cholera wiesz jakis swir sie napatoczy bedziesz miec np. gorszy dzien nie zdazyc uciec i nieszczescie gotowe.. Uwazaj kobieto na siebie. A sluchaj a co tam Ci sie dzieje ze stopka tylko nie mow ze jakies rozciegno czy cus??
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pardita, cenna słowa eksperta w kajecie notuję.

Ania, kierowcy są super mili, mowią Ci dzień dobry na wejściu, a na wyjściu życzą miłego dnia. I tu wszystkie przystanki są na żądanie i bardzo się liczy to, że szczególnie poza centrum jak widzą kogoś biegnącego do przystanku to zawijają na przystanek i czekają.

Pulchniak, co się dziwić, jak są takie różnice w wysokościach. Czasem u mnie śniegu niet, a jadę na górę to kościoła a tam bielutko. I zimniej wyraźnie.

Kanas, właśnie pierwszy raz mi się taka sytuacja przydarzyła, normalnie nie mam strachu nawet po ciemku biegać, bo tu jest naprawdę spokojnie - są jakieś korzyści życia w państwie policyjnym. Do lasu się po ciemku nie wypuszczam, bo słabo znam jeszcze (w Strasbourgu zdarzało mi się kończyć długie wybiegania w mocnej szarówce, owszem), to za jasności było. Ale oczywiście, że w sprincie kobitka z facetem nie ma szans. :ojnie:

A stopa - zaczęło mnie coś pobolewać na górze przy końcach 3 i 4 kości śródstopia od strony kostki. Tak z tydzień temu. Po środowym treningu było gorzej, wiec spauzowałam. A skurcz w łuku to od kuśtykania w czwartek, bardzo ładnie się go pozbyłam masażami. Tę górę jeszcze leciutko czuję, m.in. dlatego dziś chciałam biegać po miękkim.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Strasb, tylko pamiętaj, w pierwszej połowie trzymaj Kenijczyka na smyczy, dopiero w drugiej daj czadu ;)

W jakich butkach biegniesz zawody?
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oj, bede, bede trzymac, zwlaszcza, ze to pierwsza polowa jest pod gore. Trasa po miescie, biegne zapewne w Hyperspeedach, Evo moze na nastepnych zawodach. Light Silence dostane dopiero w maju.
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oczywiście Wolf Team za Strasb będzie mocno 3mał kciuki!! :taktak:
Ps. Dziś dokonałam światowego odkrycia: David Bowie wziął ślub z Iman w Lausanne w Szwajcarii! Jak to człowiek całe życie się uczy i głupi umiera :hahaha:
Dziś obchodzą swoje 20-lecie.
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Strasb ja to mysle ze na Tobie po tak dlugim okresie trenowania na gorkach ta pierwsza polowa trasy wrazenia nie zrobi ;)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Super trening! Jednak zawody się przydają, bo człowiek wtedy trzaska treningi, jakich innym razem by nie zrobił - i przy okazji zrywa tę blokadę, którą sobie sam założył :taktak:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanas78 pisze:Oczywiście Wolf Team za Strasb będzie mocno 3mał kciuki!! :taktak:
Ps. Dziś dokonałam światowego odkrycia: David Bowie wziął ślub z Iman w Lausanne w Szwajcarii! Jak to człowiek całe życie się uczy i głupi umiera :hahaha:
Dziś obchodzą swoje 20-lecie.
Super, przyda się!
LadyE pisze:Strasb ja to mysle ze na Tobie po tak dlugim okresie trenowania na gorkach ta pierwsza polowa trasy wrazenia nie zrobi ;)
No nie wiem, oby po prostu nie zwaliła z nóg. :oczko:
kachita pisze:Super trening! Jednak zawody się przydają, bo człowiek wtedy trzaska treningi, jakich innym razem by nie zrobił - i przy okazji zrywa tę blokadę, którą sobie sam założył :taktak:
Trening i bez zawodów pewnie by się jakoś zrobił, ale cieszę się niesamowicie z powrotu wiary w siebie. Oby to tylko spektakularnie nie runęło w sobotę. :bum:
Awatar użytkownika
robbur
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:44

Nieprzeczytany post

To, że można mieć osobne buty do dłuższych wybiegów i biegów szybkich, do terenu, asfaltu czy bieżni to jeszcze rozumiem, ale Tobie udało się wprowadzić nową kategorię - buty do rozgrzewki. Żeby być konsekwentną powinnaś jeszcze je założyć na schłodzenie.
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak sie wprawialam do biegania w Evo, to mi sie zdarzalo ubrac je wlasnie tylko na schlodzenie po treningu. :bum:
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Strasb jak ci się chemia znudzi, to spokojnie możesz startować do marketingu, ba w PR jakiegoś producenta "butów do naturalnego biegania" :bum:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Strasb jak wygladaja w takim razie sprawy z transportem? ktos przeciez musi za Ciebie dzwigac te buty na trening ;) inne do rozgrzewki, inne do treningu, na schlodzenie jeszcze inna para :bum:
ODPOWIEDZ