Widzę dobre parametry; moc, prędkość, kąt, pas, ciężar i kilka zupełnie zbędnych elementów czy funkcji; 99 programów treningowych, Gniazdo USB, Graficzny diagram wybranego programu, Wejście słuchawkowe.
Moje podejście do sprzętów, raczej wszelakiej maści jest takie, że w podobnej kwocie zawsze wolę kupić produkt renomowanego producenta w danej branży mimo słabszych danych technicznych, kosztem większej ilości dodatków i innych trudno weryfikowalnych danych ze specyfikacji.
Być może jest to skrzywnienie zawodowe, niemniej obcując ćwierć wieku z różnej maśći urządzeniami w innej dziedzinie. W zdecydowanej większości sprzęt markowy a słabszy na papierze realnie pracuje wydajniej, ciszej, dłużej od produktów mocnych na tabliczce znamionowej. Za tym oczywiście stoją rozwiązania technologiczne, materiały, komponenty i ich spasowanie czy w ostateczności dostępność części i możliwość późniejszej naprawy.
Toteż ja w zamian podlinkowanej wział bym tą
https://www.hammer.de/finnlo-laufband-t ... llscreen-3, ale to tylko moje podejście zakupowe.