Ja jutro biegnę połówkę w Henrykowie i chwalę Pana za zmianę pogody, bo pozwoli mi to powalczyć o życiówkę.

Moderator: infernal
Start jest o 10:00. Wyników on line nie będzie (pomiar tylko start-meta), no chyba, że końcowe z mety (tego nie wiem). Pomiar czasu zapewnia Ultimasprt i wyniki będą np. tutaj: http://live.ultimasport.pl/208/index.php?site=results. Mój numer to 184. Trasa w tym roku ma już atest PZLA, ma być pogoda, więc warto powalczyć o życiówkę. Chciałbym złamać 1:33, ciekawe, czy dam radę.mihumor pisze:O której start, są jakieś wyniki on line - jeśli tak to daj numer, pokibicuję chętnie![]()
![]()
Wigi powodzenia!Dasz radę,może nawet 1:31:XX.Starty Ci wychodzą,warunki powinny być,żyć nie umierać.wigi pisze:Start jest o 10:00. Wyników on line nie będzie (pomiar tylko start-meta), no chyba, że końcowe z mety (tego nie wiem). Pomiar czasu zapewnia Ultimasprt i wyniki będą np. tutaj: http://live.ultimasport.pl/208/index.php?site=results. Mój numer to 184. Trasa w tym roku ma już atest PZLA, ma być pogoda, więc warto powalczyć o życiówkę. Chciałbym złamać 1:33, ciekawe, czy dam radę.mihumor pisze:O której start, są jakieś wyniki on line - jeśli tak to daj numer, pokibicuję chętnie![]()
![]()
No tak, pogoda jutro ma być wyśmienita (temperatura 16-18 st.) i jeśli nie poprawię życiówki to jestem d..a.Krzychu M pisze: Wigi powodzenia!Dasz radę,może nawet 1:31:XX.Starty Ci wychodzą,warunki powinny być,żyć nie umierać.![]()
Tak, jest jeden spory podbieg, ale biegłem tam rok temu i jakoś dałem radę.sosik pisze:Wigi - powodzenia. Pytanie o trasę tam na początku jakiś spory podbieg jest?
No i Wigi dał radę - 1,31,36 - piękny wynik na trudnej trasie - 4 te m-ce w kategorii - super.wigi pisze:No tak, pogoda jutro ma być wyśmienita (temperatura 16-18 st.) i jeśli nie poprawię życiówki to jestem d..a.Krzychu M pisze: Wigi powodzenia!Dasz radę,może nawet 1:31:XX.Starty Ci wychodzą,warunki powinny być,żyć nie umierać.![]()
Przejrzałeś mnie i odkryłeś mój plan max na jutro (1:31:xx)
Na mnie ta fatalna klątwa działa ale wyłącznie popołudniowo stąd poranna "próba maślanki"Aniad1312 pisze:Dobrze, że klątwa Gifego nie zadziałałałyżka dżemu do pyska, maślanka jagodowa![]()
a poza tym - ładny trening
Jest ładna życiówka, bardzo udał mi się dzisiejszy bieg.mihumor pisze:No i Wigi dał radę - 1,31,36 - piękny wynik na trudnej trasie - 4 te m-ce w kategorii - super.wigi pisze:No tak, pogoda jutro ma być wyśmienita (temperatura 16-18 st.) i jeśli nie poprawię życiówki to jestem d..a.Krzychu M pisze: Wigi powodzenia!Dasz radę,może nawet 1:31:XX.Starty Ci wychodzą,warunki powinny być,żyć nie umierać.![]()
Przejrzałeś mnie i odkryłeś mój plan max na jutro (1:31:xx)
Profil trasy podobny bardzo do Wadowic gdzie rok temu miałem 20 sekund wolniej testówke przed 3,15 w Poznaniu - no to tu zagadka jak to się przekłada na strategię we Wrocku? Proponuję podobnie pobiec jak ja w Poznaniu i powinno być fajnie.