następnym razem się skup na kibicowaniu po przekroczeniu mety, a nie plecami do mnie jak finiszuję

Moderator: infernal
Po głowie to mi chodzi 36 minjackma pisze:Pisze o 39min a po głowie chodzi mu 37:40 wczoraj tak mówił
Nie przesadzaj.39:30 będzie bardzo dobrym wynikiem.mar_jas pisze:Po głowie to mi chodzi 36 minjackma pisze:Pisze o 39min a po głowie chodzi mu 37:40 wczoraj tak mówił![]()
każde 38:XX uznam za swój sukces, wszystko powyżej to porażka
39:30 nie będzie dobrym wynikiem...i trza se postawić sprawę jasno a nie wiecznie się poklepywac po plecach....tyle to ja nabiegałem wprawdzie z górki ale jednak na pół gwizdka..... jak będzie 39:30 to przestaje trenować bo się do tego widocznie nie nadajeKrzychu M pisze:Nie przesadzaj.39:30 będzie bardzo dobrym wynikiem.mar_jas pisze:Po głowie to mi chodzi 36 minjackma pisze:Pisze o 39min a po głowie chodzi mu 37:40 wczoraj tak mówił![]()
każde 38:XX uznam za swój sukces, wszystko powyżej to porażka
Chcesz od razu przeskoczyć o 3 poziomy wyżej.Po kolei te życióweczki....![]()
P.S Nie,że złośliwy jestem.Życzę połamania 39-ciu w Mikołowie.![]()
przerzucisz się na jazdę na rolkach?... you know what I meanmar_jas pisze: 39:30 nie będzie dobrym wynikiem...i trza se postawić sprawę jasno a nie wiecznie się poklepywac po plecach....tyle to ja nabiegałem wprawdzie z górki ale jednak na pół gwizdka..... jak będzie 39:30 to przestaje trenować bo się do tego widocznie nie nadaje
a ja bym powiedziała - rób wszystko by Jacka zgubićpanucci10 pisze: Powodzenia i nie daj sie zgubić Jackowi!!!