DOM - komentarze
Moderator: infernal
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Powodzenia w Bydgoszczy!! 

-
- Wyga
- Życiówka w maratonie: 3:31
DOM pokaż na co Cię stać! Po weekendzie prześle Ci mały programik,może znajdziesz czas na realizację.
Czasem piszę w swoim biegowym pamiętniczku. Wszystkie komentarze mile są widziane 

- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Powodzenia! 

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:46
- Kontakt:
DOM, gratulacje! super wynik!!!!
widze, ze idziecie z Iza ramie w ramie - raz Ty z nia wygrywasz o pare sekund, raz ona z Toba
a tak na marginesie.. jak zobaczylam rano, ze napisalas cos na blogu, to spodziewalam sie czegos w tonie 'dzis jest beznadziejny dzien na bieganie, zle sie czuje i na pewno nic z tego nie bedzie' - jak zazwyczaj (podobno takiego typu myslenie i samopoczucie to pozytywny znak dzialania napiecia przedstartowego - ja tez to mam, ale potwornie tego nie lubie i chcialabym czuc sie przed startem troche lepiej niz zwłokowato...)
a tu niespodzianka, calkiem pozytywne mysli - milo to czytac 
widze, ze idziecie z Iza ramie w ramie - raz Ty z nia wygrywasz o pare sekund, raz ona z Toba

a tak na marginesie.. jak zobaczylam rano, ze napisalas cos na blogu, to spodziewalam sie czegos w tonie 'dzis jest beznadziejny dzien na bieganie, zle sie czuje i na pewno nic z tego nie bedzie' - jak zazwyczaj (podobno takiego typu myslenie i samopoczucie to pozytywny znak dzialania napiecia przedstartowego - ja tez to mam, ale potwornie tego nie lubie i chcialabym czuc sie przed startem troche lepiej niz zwłokowato...)

- Beauty&Beast
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:45:29
- Życiówka w maratonie: 3:42:02
- Kontakt:
Dominika, gratulacje.
Super wynik w doborowym towarzystwie.
I wreszcie nie musisz narzekać, że nie było się z kim ścigać
Super wynik w doborowym towarzystwie.
I wreszcie nie musisz narzekać, że nie było się z kim ścigać

- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Oczywiście gratulacje, ale ja z trochę innej beczki
. Skąd wszystkim było wiadomo, że należy składać gratulacje skoro wpis w blogu pojawił się dopiero o 19
.

- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Gratulacje! 

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
bo na bieganiu.pl na głównej był dużo wcześniej. Ty jesteś świeżak, ale my tu DOM wszyscy znamy (i podziwiamySylw3g pisze:Oczywiście gratulacje, ale ja z trochę innej beczki. Skąd wszystkim było wiadomo, że należy składać gratulacje skoro wpis w blogu pojawił się dopiero o 19
![]()
.

Żadne tam wróżenie z fusów czy telepatia... :P
- DOM
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:27
- Życiówka w maratonie: 2:36:045

- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
To bieganie.pl nie jest tylko forumowiskiem