pawelkolejarz pisze:Tak o dychę. Tak właśnie myślałem, że jak masz w planie maraton, to dychę sobie trochę odpuścisz. No nic, tak i tak nie jestem w formie, przynajmniej tak mi się wydaję. Nie wiesz może, jak tam jest start organizowany? Ustawiamy się wg planowanego czasu czy jak? Oby czasowo, bo wtedy może się uda z kimś zgadać przed startem

. Zawsze w grupie raźniej zacząć. W Krakowie pobiegłem 4km z jakiś gościem, i później poszło już górki. Z tego co wiem, to Ty przyjeżdżasz z ekipą. Może ktoś celuje w wynik koło 41minut? Choć nawet nie wiem, czy na tyle mnie stać.
W zeszłym roku niby był podział na tych do 45minut chyba i na tych powyżej...ale to jak zwykle fikcja, bo pamietam ze na 1km po wbiegnięciu na główna droge już mijałem spacerowiczów, więc brak organizacji startu, no chyba ze coś zmienią w tym roku
Będzie nas więcej, biegnie Wapel z małżonką szanowną, Łukasz, który też kiedyś tu pisał bloga ale się rozleniwił ostatnio..i jeszcze kilka znajomych osób, BBL Mikołów będzie w tym roku godnie reprezentowany

, ale nikt chyba na okolice 41mnut nie pobiegnie ( pewnie Grzesiek będzie atakował gdzies 43-42 minut jak sądzę ), ale przyłączyć się zawsze do nas mozesz, białych koszulek BBL Mikołów będzie kilka więc jak gdzies takowe zauważysz to mozesz zaczepić ..to będziemy My
Angua pisze:To w Bytomiu taki mały stadion jest? Może w sobotę W KOŃCU trafię na BBL, to przetestuję go.
W tą sobotę z tego co pamietam chcieli zrobić test na 1km, bo kiedy wszyscy mieli test na BBLu nie było jeszcze stadionu i wyniki dziwne w parku powychodziły...ja będe w Krynicy ale Ty byś mogła wzmocnić trochę grupę
Stadion całkiem fajny, trochę mały, ale na robienie szybkosciowych treningów ostatecznie styka, w tygodniu wejście tylko przez szkołę, więc przypadkowi ludzie się tam nie kręcą, to jest fajne

W sobotę wejście od ulicy, trenerzy mają klucze i otwierają bramę....ja może będe na kolejnych zajęciach