Moderator: infernal
A dlaczego ja się o tym teraz dopiero dowiadujękachita pisze:Nie chcę Cię martwić, Zoltar, ale zauważyłam, że te nagrody niestety idą w biodra![]()
Bo dopiero tydzień temu rozpakowałam wagę z kartonuzoltar7 pisze:A dlaczego ja się o tym teraz dopiero dowiaduję![]()
Przemyślałem temat... i muszę zauważyć, że twoja teza nie jest w pełni prawdziwa, bo np. taka DOMinika ciągle coś wygrywa, w związku z tym dostaje nagrody... a wcale nie widać aby jej te nagrody szły w biodrakachita pisze:Nie chcę Cię martwić, Zoltar, ale zauważyłam, że te nagrody niestety idą w biodra![]()
kachita pisze:Zoltar, jak będziesz się nagradzał tak jak nagradzają DOM, to faktycznie nie musisz się martwić o swoje biodra.
Zoltar, przez to Twoje edytowanie postów przegapiłam takie pytanie! Ale może to i lepiejzoltar7 pisze:W związku z tym Kaczita pada pytanie: "JAK ŻYĆ?"
To musisz chyba stać za toskańskim generałem, bo ja cię Księżno jakoś na obrazku nie widzę?Księżna pisze:Się nawet odnalazłam na łobrazku.
To chyba tobie umożliwia...LadyE pisze:najlepiej korzystac z tego ze bieganie umozliwia zachowanie szczuplej sylwetki i nie zalowac sobie niczego