LadyE - komentarze.

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jesli idzie o mnie to temat znam dobrze. od jakichs 3 lat spotykam regularnie faceta na pucharze maratonu, ktory ma obsesje na tym punkcie. zawsze mnie wypatrzy, zawsze jest tak samo. zaczyna sie od dogadywania "o nie dam sie wyprzedzic kobiecie, o nie nie ma mowy" szarpiemy sie jakies 10 km, tempo nieco rwane i czekam az oslabnie. problem moze nie bylby tak dokuczliwy gdyby nie jeden fakt. koles zawsze biega w jednej i tej samej koszulce ktorej chyba nie pierze ... w tym momencie czekanie az oslabnie zaczyna przybierac nowego wymiaru. to walka o ptrzetrwanie ... walka o chaust powietrza. smiejcie sie smiejcie :P ale dla mnie to jest powazny problem :/nic to jak ktos by powiedzial - kolejna powod by spiac poslady i zostawic goscia daleko w tyle biorac sie w koncu za cos co przypomina regularne bieganie ;)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Każda motywacja jest dobra ;)

Gratulacje! :)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Oj tam, oj tam przesadzacie. To działa tak na prawdę w dwie strony. Ostatnio na Facebooku Iwona Lewandowska się chwaliła, że drugi raz w życiu nie dała się wyprzedzić żadnemu mężczyźnie.
A poza tym sama myśl, że kobieta mnie bije jest dla prawdziwego maczo nie do przyjęcia :oczko:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
jedz_budyn
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:45

Nieprzeczytany post

LadyE pisze:jesli idzie o mnie to temat znam dobrze. od jakichs 3 lat spotykam regularnie faceta na pucharze maratonu, ktory ma obsesje na tym punkcie. zawsze mnie wypatrzy, zawsze jest tak samo. zaczyna sie od dogadywania "o nie dam sie wyprzedzic kobiecie, o nie nie ma mowy" szarpiemy sie jakies 10 km, tempo nieco rwane i czekam az oslabnie. problem moze nie bylby tak dokuczliwy gdyby nie jeden fakt. koles zawsze biega w jednej i tej samej koszulce ktorej chyba nie pierze ... w tym momencie czekanie az oslabnie zaczyna przybierac nowego wymiaru. to walka o ptrzetrwanie ... walka o chaust powietrza. smiejcie sie smiejcie :P ale dla mnie to jest powazny problem :/nic to jak ktos by powiedzial - kolejna powod by spiac poslady i zostawic goscia daleko w tyle biorac sie w koncu za cos co przypomina regularne bieganie ;)
Wystarczy ze mu na starcie nadepniesz na pięte zdejmując ładnie buta :) problem załatwiony :)
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

napisala haust przez ch :D

jedz budyn ja go unikam a nie szukam przed startem :P
Awatar użytkownika
radslo1
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:53
Życiówka w maratonie: 3:21:47

Nieprzeczytany post

Gratulacje Lady. BTW dobry trening sobie wybrałaś na regenerację - 10xA :))).
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dzieki Radslo :) dobry trening w dobrym towarzystwie ;) czekam na powtorke!!!
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

LadyE, regularny trening, koniec świata :bum: :hahaha: Gratuluję życiówki!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
radslo1
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:LadyE, regularny trening, koniec świata :bum: :hahaha: Gratuluję życiówki!
regularny! a jak zasuwa pod górkę. Nie można Jej dogonić.

Lady oczywiscie powtórka musi być. Cala przyjemność po naszej stronie :).
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:LadyE, regularny trening, koniec świata :bum: :hahaha: Gratuluję życiówki!
dzieki! a tak w ogole to cicho sza bo w pracy mam miec teraz ciezki tydzien - wiec zeby sie tylko nic nie skiepscilo ;)
radslo1 pisze: regularny! a jak zasuwa pod górkę. Nie można Jej dogonić.
no tak nie dosc ze w ramach rozgrzewki strzela sobie 6xA to jeszcze na koncowce kiedy mi juz oczy mgla zachodza i pluca sobie wypluwam - zagaduje do mnie jak gdyby nigdy nic :bum:
panucci10
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:40:08
Życiówka w maratonie: 03:15:19
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Gratki życiówki :) Regeneracja tez na wysokim poziomie :hej: !Oby tylko czas i zdrowie było, a w następnym sezonie padną same życiówki!
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log

5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015
Awatar użytkownika
radslo1
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Powodzenia w BN. Włącz GPS wcześniej :) i nabiegaj te 41:XX, bo jesteś w gazie teraz.
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

widac innym razem. o dzisiejszym dniu chce jak najszybciej zapomniec :P
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

fajnie, ze ktos jeszcze uwaza, ze ten bieg jest do bani :tonieja:
Obrazek
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

to nie do konca tak ze wszystko na minus.
pewnie gdybym biegla na czasy o ktorych (mam nadzieje poki co) moge tylko pomarzyc pewnych rzeczy bym nie miala okazji odczuc. na dluzszych biegach ich jak dotad nie doswiadczylam bo ten tlum sie tam jakos rozciaga na tej trasie ... a tak zmuszony jestes biec z reszta ... mozna sie bawic w przedzieranie, wymijanie, ostre hamowanie przed maszerujacymi (naprawde nie wiem co oni tam robili z przodu ...)
ale u mnie wlasciwie wszystko bylo przesadzone nim w ogole wystartowalismy. to po prostu nie byl moj dzien. nie mialam szczescia i tyle.
poki nie zaczne duzo szybciej biegac musze sobie odpuscic startowanie w takim tloku
ODPOWIEDZ