DOM - komentarze
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
lo matko poprzednio bylo jeszcze ciasniej?
musze wiec chyba rozejrzec sie za jakims poradnikiem wyprzedzania gdy wszyscy biegna gesiego, bo mijanie na podbiegach zabieralo duuuuzo sil
hmm chyba jednak Ci z kims pomylilam
ale u mnie to normalka, ciagle kogos nie poznaje albo myle
super fotki, Panom z tylu chyba rzeczywiscie trudno bylo przebolec uklad w ktorym prowadzi kobieta
niech sie przyzwyczajaja

musze wiec chyba rozejrzec sie za jakims poradnikiem wyprzedzania gdy wszyscy biegna gesiego, bo mijanie na podbiegach zabieralo duuuuzo sil

hmm chyba jednak Ci z kims pomylilam

super fotki, Panom z tylu chyba rzeczywiscie trudno bylo przebolec uklad w ktorym prowadzi kobieta

niech sie przyzwyczajaja

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Panem z tyłu przez pierwsze okrążenie (z resztą jestem na zdj. wrzuconym na blogu) byłem ja. To nie pierwszy raz, kiedy oglądałem plecy Dominiki (m.in. na ostatniej Praskiej Dysze) i uwierzcie, że to na prawdę nie boli:) Wręcz przeciwnie - świadomość, że biegnie się za jedną z najlepszych amatorek w kraju jest całkiem przyjemna.LadyE pisze:super fotki, Panom z tylu chyba rzeczywiscie trudno bylo przebolec uklad w ktorym prowadzi kobieta![]()
niech sie przyzwyczajaja
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Wierzymy jak najbardziej. By być w stanie chociaż plecy Dominiki oglądać, to trzeba być naprawdę dobrym biegaczem. Po prostu fajny kontrast min na zdjęciu - sama mam kilka fotek z zawodów przy których można boki zrywać.michal.sa pisze:Panem z tyłu przez pierwsze okrążenie (z resztą jestem na zdj. wrzuconym na blogu) byłem ja. To nie pierwszy raz, kiedy oglądałem plecy Dominiki (m.in. na ostatniej Praskiej Dysze) i uwierzcie, że to na prawdę nie boli:) Wręcz przeciwnie - świadomość, że biegnie się za jedną z najlepszych amatorek w kraju jest całkiem przyjemna.LadyE pisze:super fotki, Panom z tylu chyba rzeczywiscie trudno bylo przebolec uklad w ktorym prowadzi kobieta![]()
niech sie przyzwyczajaja
-
- Zaprawiony W Bojach
michal.sa mam nadzieje ze nie poczules sie tymi slowami w jakikolwiek sposob dotkniety bo nie mialam zamiaru sie z nikogo nasmiewac a jedynie , jak sie okazalo w sposob nieudolny, wyrazic po raz setny podziw dla dokonan DOM 
ja tez bym chetnie poogladala jej tyly jesli wiece co mam na mysli

ja tez bym chetnie poogladala jej tyly jesli wiece co mam na mysli

- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
O mater! Piękny dystans... a fakt, że takiego malutkiego odcinka zabrakło do trzycyfrowej liczby... ach no!Wyszło w tym tygodniu 99,2 km...
I świetny radosny Krasnal:-)
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:46
- Kontakt:
...przy takiej temperaturze.. boj sie Boga!
- DOM
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:27
- Życiówka w maratonie: 2:36:045
ZAPARSZAM! To kiedy wpadacie?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:46
- Życiówka w maratonie: 3:10:02
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
Bardzo mi miło wreszcie coś pozytywnego przeczytać o mieście, w którym żyję, czyli o Łodzi.
Jeśli chodzi o zawody biegowe, nie jest to miasto idealne i miało kilka wpadek, ale pamiętam bardzo dobrze zeszłoroczny bieg na 10km połączony z maratonem i moim zdaniem była to pełna profeska pod każdym względem!!
Jeśli chodzi o zawody biegowe, nie jest to miasto idealne i miało kilka wpadek, ale pamiętam bardzo dobrze zeszłoroczny bieg na 10km połączony z maratonem i moim zdaniem była to pełna profeska pod każdym względem!!