Zawsze do usług Szanownej Pani!Gryzzelda pisze:Ciesze sie Zoltar ze potweirdziles slusznosc mojej decyzji![]()
Gryzzelda - komentarze
Moderator: infernal
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
- Życiówka w maratonie: brak
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Nie wiem jak z kalibracja tego cacka, ale pewnie już jest skalibrowane i pokazuje dobrze kadencję. Poczytaj czy trzeba kalibrować jak zwykłego footpoda.
Szkoda, że nie masz paska HR. Nie wiem jak ten model, ale np. 910 liczy kalorie z tętna i ma Training Effect.
Szkoda, że nie masz paska HR. Nie wiem jak ten model, ale np. 910 liczy kalorie z tętna i ma Training Effect.
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
I nowy trening, i nowa zabawka bardzo ładne.
Ja też nie pamiętam kiedy to ostatni raz biegałam z paskiem od pulsometru.
![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Zegarek bardzo ładnie się prezentuje
A z nowym gadżetem zawsze ma się +5 do prędkości ![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
eee tam, training effect to ja czuje w nogach nastepnego dnia zawszewolf1971 pisze:Szkoda, że nie masz paska HR. Nie wiem jak ten model, ale np. 910 liczy kalorie z tętna i ma Training Effect.
![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Zoltar, a wiesz ze ja tez o tym myslalamzoltar7 pisze:A mi w garminie najbardziej brakuje polifonicznych dzwonków![]()
![hej :hejhej:](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
nowy gadzet to jedno, ale chyba regularne chodzenie na silke tez mi bardzo dobrze robi. Czuje, ze mam wiecej sily. I w ogole musze sobie zrobic serie cwiczen na core styability z bieganie.pl, w celu zmierzenia postepu w tej dziedzinie, bo wydaje mi sie ze ostatnio miesnie korpusu mam calkiem calkiem i to tez sie odczuwa przy truchtaniukachita pisze:Zegarek bardzo ładnie się prezentujeA z nowym gadżetem zawsze ma się +5 do prędkości
![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Nie no, wiadomo, siłka dużo daje, zwłaszcza sztangi, też to czujęGryzzelda pisze:nowy gadzet to jedno, ale chyba regularne chodzenie na silke tez mi bardzo dobrze robi. Czuje, ze mam wiecej sily. I w ogole musze sobie zrobic serie cwiczen na core styability z bieganie.pl, w celu zmierzenia postepu w tej dziedzinie, bo wydaje mi sie ze ostatnio miesnie korpusu mam calkiem calkiem i to tez sie odczuwa przy truchtaniu
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Może zacznij pisać, żę to szybsze bieganie to wyłącznie od fioletowego cuda i zgłoś się do garmina po honorarium. ![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
raz dlatego, że ostatnio biegasz coraz regularniej; dwa - całkiem możliwe, że wcześniej było szybciej niż Ci się zdaje - nowy sprzęt pomiarowy liczy teraz wszystko jak należyBog wie czemuwydawalo mi sie ze sie snuje jak mucha w smole, a wyszlo calkiem calkiem.
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
No wlasnie tak troche podejrzewalam Garmina, ale raz na poczatku przebieglam sie z nim i Endomondo; dystans sie roznil o 10 m. Poza tym jak studiuje mapki, to wychodzi ze dokladnosc maja podobna: jedno i drugie nieraz scina zakrety, czasami pokazuje bieganie po dachach domow czy po wodzie. Ale jeszcze to przetestuje przy nastepnym bieganiu.
Moja teoria to ze na sztangi zaczelam chodzic regularnie i mam wiecej sily w nogach![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moja teoria to ze na sztangi zaczelam chodzic regularnie i mam wiecej sily w nogach
![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Aśka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 01:01:11
jak byłam mała, znajomy rodziców podciągał się na drążku, z podwieszeniem w postaci mnie i mojego brata
frajda jak cholera, ale do dziś nie wiem, jak on to robił :D
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
Ostatnio zmieniony 19 sty 2014, 21:19 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
do tego to mi jeszcze dalekoAśka pisze:jak byłam mała, znajomy rodziców podciągał się na drążku, z podwieszeniem w postaci mnie i mojego bratafrajda jak cholera, ale do dziś nie wiem, jak on to robił :D
![:bum:](./images/smilies/bum.gif)