Ale skąd ten pomysł, że ja tam będę...panucci10 pisze:Moze Dębno bedzie nasze???

Moderator: infernal
Odpowiem za Wojtka, bo może się krępować. On marzy i ma nadzieję, że pobiegniecie razem w Dębnie, dlatego napisał "może". Gdybyś jednak pobiegła w Dębnie (pobiegnij i nie łam mu serca), to Dębno na pewno będzie Wasze.Aniad1312 pisze:Ale skąd ten pomysł, że ja tam będę...panucci10 pisze:Moze Dębno bedzie nasze???
![]()
hahaha wigi, Ania zarezerwowana jest na bieg z cichym nie ze mnąwigi pisze:Odpowiem za Wojtka, bo może się krępować. On marzy i ma nadzieję, że pobiegniecie razem w Dębnie, dlatego napisał "może". Gdybyś jednak pobiegła w Dębnie (pobiegnij i nie łam mu serca), to Dębno na pewno będzie Wasze.Aniad1312 pisze:Ale skąd ten pomysł, że ja tam będę...panucci10 pisze:Moze Dębno bedzie nasze???
![]()
Matkoż doloż ja taka mala-niedomyślna...wigi pisze:Odpowiem za Wojtka, bo może się krępować. On marzy i ma nadzieję, że pobiegniecie razem w Dębnie, dlatego napisał "może". Gdybyś jednak pobiegła w Dębnie (pobiegnij i nie łam mu serca), to Dębno na pewno będzie Wasze.
Eno eno, hola hola, co to za rezerwacje??panucci10 pisze:Ania zarezerwowana jest na bieg z cichym nie ze mnąa skąd pomysł na to że pobiegniesz Dębno? Ano stąd że masz blisko i chcesz biec maraton na wiosne
pozatym Kachita Cie rozgryzła
a tak żeśmy se z cichym na PW ustaliliAniad1312 pisze:Eno eno, hola hola, co to za rezerwacje??
Ale o sso chozzi? Bo czegos nie kumampanucci10 pisze: hahaha wigi, Ania zarezerwowana jest na bieg z cichym nie ze mnąa skąd pomysł na to że pobiegniesz Dębno? Ano stąd że masz blisko i chcesz biec maraton na wiosne
wspomiałąś o Dębnie i Ania sie nijak wymigiwałakachita pisze:Ale o sso chozzi? Bo czegos nie kumampanucci10 pisze: hahaha wigi, Ania zarezerwowana jest na bieg z cichym nie ze mnąa skąd pomysł na to że pobiegniesz Dębno? Ano stąd że masz blisko i chcesz biec maraton na wiosne
Co ja gdzie rozgryzlam?
heh nic sie nie martw bedzie dobrzeAniad1312 pisze:Eno! Co to za transakcje za moimi plecami ? A ja Wam tak dobrze życzę...taka Wasza wdzięczność...panucci10 pisze:a tak żeśmy se z cichym na PW ustaliliAniad1312 pisze:Eno eno, hola hola, co to za rezerwacje??![]()
<foch>
heh nie tylko Ania! Każda kobieta jest mistrzynią wymigiwania się od odpowiedzi na konkretne pytaniekachita pisze:Ania jest mistrzynią wymigiwania się od odpowiedzi na pytanie, czy wystartuje, czy nie, trzeba jej wypatrywać na listach startowych, co zresztą nie jest szczególnie skomplikowane
Mam identyko plan na Dębno, zacząć spokojnie po 4:50 i jak będą warunki sprzyjające i moc to przyspieszać do 4:40.panucci10 pisze:Kurcze nie znam profilu w Dębnie, łatwiej by mi było coś zaplanować a tak to po omacku bede działałAle planuje rozpocząć po 4:50 na rozgrzanie, później przyspieszyć i utrzymać ok 4:45 do 30-35km a poźniej ocenie co i jak
wigi przesłął mi coś takiego, więc już wiem co i jakpit78 pisze:Mam identyko plan na Dębno, zacząć spokojnie po 4:50 i jak będą warunki sprzyjające i moc to przyspieszać do 4:40.panucci10 pisze:Kurcze nie znam profilu w Dębnie, łatwiej by mi było coś zaplanować a tak to po omacku bede działałAle planuje rozpocząć po 4:50 na rozgrzanie, później przyspieszyć i utrzymać ok 4:45 do 30-35km a poźniej ocenie co i jak
Niedawno natknąłem się na profil trasy w sieci, oczywiście teraz nie mogę znaleźć, ale jak znajdę do podrzucę!