Moderator: infernal
Staram się biegać jak najmniej... no bo ani siły ani ochoty specjalnej nie mam (nie lubię biegać jak jest ciemno)... w efekcie w zeszłym tygodniu wyszło tego coś ok. 30 km... a w tym i w następnym będzie jeszcze mniej... ale zawsze mogę twierdzić, że to roztrenowanieLadyE pisze:Zoltar bo ja juz nie nadarzam z niczym na tym forum. to Ty teraz procz plywania biegasz cos troche![]()
No właśnie, coś ostatnio zamilkłeś w swoim troloblogu i już się bałam, że to jakiś foch. A to tylko roztrenowaniezoltar7 pisze:ale zawsze mogę twierdzić, że to roztrenowanie
Zacna nagrodaKachita pisze:Nie wiem, jakim cudem udało mi się biec tak długo, ale w związku z tym postanowiłam nagrodzić się za wytrwałość - czekoladą z okienkiem
Czyli i na Ciebie padla depresja pekinska... nawet nie musimy sobie pisac, zeby miec to porozumienie dusz..zoltar7 pisze:Staram się biegać jak najmniej... no bo ani siły ani ochoty specjalnej nie mam (nie lubię biegać jak jest ciemno)... w efekcie w zeszłym tygodniu wyszło tego coś ok. 30 km... a w tym i w następnym będzie jeszcze mniej... ale zawsze mogę twierdzić, że to roztrenowanieLadyE pisze:Zoltar bo ja juz nie nadarzam z niczym na tym forum. to Ty teraz procz plywania biegasz cos troche![]()
Kalorie spalone podczas treningu: 426. Kalorie wciągnięte z czekoladą z okienkiem: 570. Bilans: +144. Ale wziąwszy pod uwagę, że Polar kalorie liczy tylko podczas biegu, a przecież przy rozgrzewce i po bieganiu też się szybciej spala, to wychodzę na zerozoltar7 pisze:Zacna nagrodaKachita pisze:Nie wiem, jakim cudem udało mi się biec tak długo, ale w związku z tym postanowiłam nagrodzić się za wytrwałość - czekoladą z okienkiem![]()
Relish the bad training runs. Without them it's difficult to recognize, much less appreciate, the good ones.
Pat Teske