Anna_27 - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Mój plan jest taki, żeby właśnie jesienią przyszłego roku spróbować przebiec pierwszy maraton - oczywiście jeśli zdrowie dopisze i nie zrobię sobie po drodze żadnej krzywdy, tak jak w tym roku ;) I chyba jednak pobiegnę stacjonarnie we Wrocławiu. Może w 2013 przyjdzie czas na Berlin.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Mój plan jest taki, żeby właśnie jesienią przyszłego roku spróbować przebiec pierwszy maraton - oczywiście jeśli zdrowie dopisze i nie zrobię sobie po drodze żadnej krzywdy, tak jak w tym roku ;) I chyba jednak pobiegnę stacjonarnie we Wrocławiu. Może w 2013 przyjdzie czas na Berlin.
No brawo :taktak: Zawsze to bliżej do własnego domu. Im więcej ludzi tym lepiej. Jakoś lepiej się czuję w większych biegach. Debiutowałem w MW (blisko do domu), a na wiosnę planuję LDZ. Może kiedyś WRO, POZ, KRK... Oby zdrowie było, a do mety dobiegniesz :taktak: .
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A może znowu odezwał się niedobór żelaza? Wiesz jak to jest, biegacz potrzebuje go dwa razy więcej niż zwykły śmiertelnik :), może warto to sprawdzić. A może zwyczajnie miałaś gorszy dzień, bywa!
Trzymam kciuki!
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
anna_27
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 53.58

Nieprzeczytany post

No sprobuje.. Jestem zla na siebie, bo nie potrafilam biec od rana, a jak po poludniu poszlam na basen, to z plywaniem nie ma problemu:-) Musze chyba znowu sprawdzic poziom zelaza, mas zracje:-)
Run to live, live to run!
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Anno rownie dobrze moglabym zapytac czemu po wylogowaniu z poczty w lewym dolnym rogu na stronie wyswietla sie horoskop dla mojego znaku zodiaku - zawsze dla mojego, no chyba ze korzystam z nie swojego komputera :ojoj:

zdrowka!
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Anna_27, zdrowia!

3) Odmawiam sobie alkoholu na nastepne 26 tygodni!
4) Musze rzucic kawe! Pije za duzo kawy!
5) Zero slodyczy, ciastek i chipsow!!!
Przeczytałam te trzy punkty i... o rany... jedynie chipsy (bo ich w ogóle nie jadam) mogłabym odstawić... Ale tak 26tygodni bez piwka/winka.... bez kawy? I bez słodkości... Drakońsko...
ODPOWIEDZ