Radzia na dół do baru wyciągniesz :D
[/quote]
Dzięki za wstawiennictwo , mówił mi że pisałeś mu wczoraj żeby się ze mną piwa napił

Moderator: infernal
Ja mam luźne zapiski ,a Ty luźne wpisy trochę inaczej
sebastian8999 pisze: ↑01 sie 2022, 18:58Dzięki za wstawiennictwo , mówił mi że pisałeś mu wczoraj żeby się ze mną piwa napiłgokish pisze:
Radzia na dół do baru wyciągniesz :Dnie był z tego powodu szczęśliwy xd jutro mamy akcent w parze na zakręcie śmierci to go potestuje czy te jego 100km/ tydzień jakieś efekty dają
![]()
Otwarte , ale browarka my będziemy pić dopiero dzisiaj .gokish pisze: ↑01 sie 2022, 21:17sebastian8999 pisze: ↑01 sie 2022, 18:58Dzięki za wstawiennictwo , mówił mi że pisałeś mu wczoraj żeby się ze mną piwa napiłgokish pisze:
Radzia na dół do baru wyciągniesz :Dnie był z tego powodu szczęśliwy xd jutro mamy akcent w parze na zakręcie śmierci to go potestuje czy te jego 100km/ tydzień jakieś efekty dają
![]()
Na dole bar otwarty? :D
Dał radę do końca , ale tempa nie powalały .
Właśnie wracamy z browarka , Radziu też był , po kolacji kontynuacja , jest moc !!!. Atak na Twój segment potwierdzony jutro ! Radzia sprawdzałem dzisiaj na 2*3 + 2* 2 + 4*1 , nie wytrzymał ostatniej 1 !!!!!!! , ale chłopak dużo się uczy zwłaszcza aspektów po za biegowych
48 sekund miał , ale robił prosto po wycieczce biegowej (36 km ) , pokazało mu 4 miejsce , edit ale browarek po wycieczce wszedł mhm miód malina xd
sebastian8999 pisze: ↑09 sie 2022, 13:5648 sekund miał , ale robił prosto po wycieczce biegowej (36 km ) , pokazało mu 4 miejsce , edit ale browarek po wycieczce wszedł mhm miód malina xd edit nie będę pisał głośno na forum co i jak ale domyśl się kto dzisiaj stawia![]()