To może coś o sobie. Piotrek, lat 22, wzrost 178 cm, waga 68~ kg. Gruby to ja nie jestem

Co do biegania..to biegam już jakiś czas, z bardzo długimi i bardzo krótkimi przerwami.. tak na przemian. Tak "na poważnie" zacząłem biegać jakoś na początku września br. Oprócz biegania obecnie - żadnych innych sportów, chociaż planuję basen raz w tygodniu od listopada.

Wyniki podaję z Nike Running+, bo nic lepszego nie mam.. na co dzień też z tym biegam, sprawuje się dobrze i dobrze liczy.
- 1000 m -> 4m 22s
- 5000 m -> 21m 24s
- 10000 m -> 1h 03m 22s

Biegać, biegać, biegać. Z czasem poprawa wyników przyjdzie sama. Kluczem jest regularność wg mnie. Więc biegać regularnie.
Jako drugie mogę dodać lekkie zrzucenie fatu i potem przybranie czystej masy mięśniowej, ale ten cel jest dość odległy więc tylko go zarysowuję.
To w sumie tyle..

Pozdro!
~~~~~~~~~~
Komentarze:
http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=28&t=37489
----------------------------------------------------------------------

Z tego co wybiegałem do tej pory.. ładnie to obrazuje run-log z podpisu, ale z tego tygodnia:
Poniedziałek:
5 km - 6'03"/km - 30:16
Środa:
5 km - 6'06"/km - 30:34
Piątek:
5 km - 5'45"/km - 28:50
Wcześniej miałem dwa tygodnie przerwy przez kontuzję, dlatego tak mało. Teraz złapało mnie przeziębienie, ale nigdzie nie wychodzę i mam nadzieję, że jutro pobiegnę.