Zmieniłam sobie strefy tętna jak doradziła mi jedna osoba na forum. Pięknie wszystko policzone i ustalone. Nic tylko iść biegać. Polar mówi, że trening ma być interwałowy w max 3 strefie - no okej. Przedłużyło mi się spotkanie i wróciłam do domu przed 22. No ale dawno nie biegałam to szybko się przebieram i wychodzę.
Start: 22:01
Czas: 40:29
Dystans; 4,45
Średnie tętno: 156
Średnia prędkość 9:05
Rozgrzewka: 10 min w strefie 1 i 2 tętna
Interwał: 25 min w 3 strefie
Schłodzenie: 5 min w 1 i 2 strefie
Bardzo dobrze mi się biegało, ale jak na interwał to aż za lekko. Z porównaniem endomondo to to są lajtowe treningi. Nie wiem co o tym myśleć, na spokojnie mogłam biec szybciej a tu wręcz musiałam się hamować.
Na dodatek co 1 km pikało, że zrobiłam okrążenie - wiem gdzie to wyłączyć ale mam inne pytanie. Czy on nie potrafi sam określić kiedy jest zrobione rzeczywiście okrążenie? A nie ustawiać po dystansie? Bo to trochę głupie jest...
Nie biegałam od piątku bo jak wspomniałam wyżej, w sobotę 14 lipca byłam na rowerowej imprezie. Cel? Zrobić swoją życiówkę i ma się na to 24 godziny. Po wyznaczonej trasie - 1 okrążenie to równe 100 km po asfalcie. Trasa nie była prosta, było kilka wzniesień i dwa takie na prawdę konkretnie. Suma wzniesień na jednym okrążeniu wynosi 375 metrów.
Wyruszyłam z numerem 153 o godzinie 19:16. Na metę dojechałam o 0:42. Byłam po pierwszym okrążeniu i zadecydowałam, że jadę dalej
![:ble:](./images/smilies/ble.gif)
![hej :hejhej:](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Czas jazdy: 10 godzin i 52 minuty
Łączny czas z postojami: 13 godzin i 4 minuty
Średnia prędkość: 18,5 km
Jestem niesamowicie z siebie dumna i zadowolona. W przyszłym roku też na pewno się pojawię i spróbuję powalczyć o 300 km, wszak zostało mi jeszcze całkiem sporo czasu:) Chciałam dołączyć jakieś zdjęcia, ale za dużo ważą:( Może następnym razem jak je przekonwertuje w domu.