LaZNag - PUMA na start, potem kolejne plany treningowe :D
Moderator: infernal
-
- Dyskutant
Sukces udało się zrealizować plan PUMY :D:D
28 marca
rozgrzewka +ćwiczenia siłowe, 6 weidera
i w końcu mój upragniony cel 30 minut biegania non stop :D:D
30 minut 5,2km :D
ekiden 200 45,4km przebiegu
~21km
2h biegu
osiągnięcie postawionego celu :D
Jestem bardzo zadowolony z tygodnia :D a jeszcze bardziej z faktu, iż z każdym dniem czuję coraz więcej energi w sobie :D i już po przyjściu do domu po całym dniu zmęczenia nie odczuwam :D
28 marca
rozgrzewka +ćwiczenia siłowe, 6 weidera
i w końcu mój upragniony cel 30 minut biegania non stop :D:D
30 minut 5,2km :D
ekiden 200 45,4km przebiegu
~21km
2h biegu
osiągnięcie postawionego celu :D
Jestem bardzo zadowolony z tygodnia :D a jeszcze bardziej z faktu, iż z każdym dniem czuję coraz więcej energi w sobie :D i już po przyjściu do domu po całym dniu zmęczenia nie odczuwam :D
-
- Dyskutant
29 marca
wolne od biegu ale weider plus parę innych ćwiczeń było :D
30 marca wtorek
5 km :D biegu po w miarę płaskim terenie
przed biegiem rozgrzewka 5-10 minut
a po biegu weider plus ćwiczenia rozciągające
30 minut czyli po prostu trening tlenowy :D
ekiden 200 50km przebiegu
Zacząłem robić trening pod maraton :D 24 tygodniowy 4x w tygodniu :D co nie znaczy że planuje wystartować w jakimś maratonie jak na razie chciałbym budować formę :D
http://bieganie.pl/index.php?show=1&cat=13&id=129 << ten plan
wolne od biegu ale weider plus parę innych ćwiczeń było :D
30 marca wtorek
5 km :D biegu po w miarę płaskim terenie
przed biegiem rozgrzewka 5-10 minut
a po biegu weider plus ćwiczenia rozciągające
30 minut czyli po prostu trening tlenowy :D
ekiden 200 50km przebiegu
Zacząłem robić trening pod maraton :D 24 tygodniowy 4x w tygodniu :D co nie znaczy że planuje wystartować w jakimś maratonie jak na razie chciałbym budować formę :D
http://bieganie.pl/index.php?show=1&cat=13&id=129 << ten plan
-
- Dyskutant
1 kwietnia nowy miesiąc zapowiada się po prostu znakomicie :D
4,1km tylko wychodzi z planu ale za to postanowiłem pobiegać pod górkę (to się zwie chyba trening siłowy jak się mylę to mnie poprawcie :D ) zrobiłem jakiś 1km pod wniesienia a reszta na płaskim (chwila zbiegu tylko )
23 minuty tempo łatwe :D pod koniec przyspieszyłem ale zrównoważone było to przez podbiegi :D
biegałem wieczorem jak się zciemniało ale było nawet ciepło przynajmniej tak się czułem :D
moje ulubione buciki już mają 54km przebiegu :D
Biegusiem biegusiem :D pobiegałem sobie po osiedlu (nie moim ja w domu mieszkam :D) i bardzo mnie podbudowywała i mobilizowała do biegu zazdrość ludzi którzy na mnie patrzyli :D:D hah świetne uczucie :D
ah zapomniałbym była oczywiście rozgrzewka a także weider plus rozciąganie :D
2 kwietnia wolne
ale ćwiczenia były
4,1km tylko wychodzi z planu ale za to postanowiłem pobiegać pod górkę (to się zwie chyba trening siłowy jak się mylę to mnie poprawcie :D ) zrobiłem jakiś 1km pod wniesienia a reszta na płaskim (chwila zbiegu tylko )
23 minuty tempo łatwe :D pod koniec przyspieszyłem ale zrównoważone było to przez podbiegi :D
biegałem wieczorem jak się zciemniało ale było nawet ciepło przynajmniej tak się czułem :D
moje ulubione buciki już mają 54km przebiegu :D
Biegusiem biegusiem :D pobiegałem sobie po osiedlu (nie moim ja w domu mieszkam :D) i bardzo mnie podbudowywała i mobilizowała do biegu zazdrość ludzi którzy na mnie patrzyli :D:D hah świetne uczucie :D
ah zapomniałbym była oczywiście rozgrzewka a także weider plus rozciąganie :D
2 kwietnia wolne
ale ćwiczenia były
-
- Dyskutant
3 kwietnia sobota
Dzisiaj trochę zwlekałem z treningiem :| no ale w końcu pobiegłem po 19 i zrobiłem 3km wedle planu.
Trochę pomieszałem z tym weiderem :P ale za to jest 6 dzień i jadę wedle tygodnia już :D.
Do tego zacząłem robić ćwiczenia rozciągające według Sławomira Marszałka
16 minut więc tempo 5'20" na km.
ekiden 200 57km zrobione
Mam dość dziwne uczucie, że wiem, iż mogę biegać dłużej ale jakoś nie mogę przebić tych 5 minut na km :|
Ćwiczenia spoko wychodzą czuję, że mam coraz więcej siły i witalności :D ale chyba głowa jakoś nie chce szybciej biegać :|
Dzisiaj trochę zwlekałem z treningiem :| no ale w końcu pobiegłem po 19 i zrobiłem 3km wedle planu.
Trochę pomieszałem z tym weiderem :P ale za to jest 6 dzień i jadę wedle tygodnia już :D.
Do tego zacząłem robić ćwiczenia rozciągające według Sławomira Marszałka
16 minut więc tempo 5'20" na km.
ekiden 200 57km zrobione
Mam dość dziwne uczucie, że wiem, iż mogę biegać dłużej ale jakoś nie mogę przebić tych 5 minut na km :|
Ćwiczenia spoko wychodzą czuję, że mam coraz więcej siły i witalności :D ale chyba głowa jakoś nie chce szybciej biegać :|
-
- Dyskutant
4 kwietnia
Pierwszy taki długi bieg w moim życiu wedle planu miało być 8km:D ale wyszło 8,2km
rozgrzewka
rozciąganie po biegu według Sławomira Marszałka
a także 7 dzień weidera << z tym to ja daję sobie ponieważ mnie szyja boli jak robię ćwiczenia numer 1 i 2 :| a pozatym nudne w cholere :P
8,2km 47 minut tempo 5'44"/km
ekiden 200 65km
biegałem wieczorem ale jeszcze słoneczko świeciło a miejscami podziwiałem zachód słońca :D
Pobiegałem sobie po pagórkach :D a reszte terenu po płaskim Cieszę się z tego głównie z tego powodu, że udało mi się tak długo biec :D i nawet w przyzwoitym jak na mnie czasie :D. Byłby lepszy czas ale zacząłem mocniej pod górkę a potem musiałem zwolnić żeby móc normalnie rozmawiać .
Podczas biegu widziałem osobę na wózku inwalidzkim i serce mi się krajało, że ja mogę chodzić/biegać a ona nie :|
Jedynie co mnie martwi to ból powyżej kostki na wewnętrznej stronie lewej nogi. Doczytałem, że to piszczele i znalazłem artykuł na bieganie.pl i mam nadzieje że pomoże :D http://bieganie.pl/?show=1&cat=25&id=939
Pierwszy taki długi bieg w moim życiu wedle planu miało być 8km:D ale wyszło 8,2km
rozgrzewka
rozciąganie po biegu według Sławomira Marszałka
a także 7 dzień weidera << z tym to ja daję sobie ponieważ mnie szyja boli jak robię ćwiczenia numer 1 i 2 :| a pozatym nudne w cholere :P
8,2km 47 minut tempo 5'44"/km
ekiden 200 65km
biegałem wieczorem ale jeszcze słoneczko świeciło a miejscami podziwiałem zachód słońca :D
Pobiegałem sobie po pagórkach :D a reszte terenu po płaskim Cieszę się z tego głównie z tego powodu, że udało mi się tak długo biec :D i nawet w przyzwoitym jak na mnie czasie :D. Byłby lepszy czas ale zacząłem mocniej pod górkę a potem musiałem zwolnić żeby móc normalnie rozmawiać .
Podczas biegu widziałem osobę na wózku inwalidzkim i serce mi się krajało, że ja mogę chodzić/biegać a ona nie :|
Jedynie co mnie martwi to ból powyżej kostki na wewnętrznej stronie lewej nogi. Doczytałem, że to piszczele i znalazłem artykuł na bieganie.pl i mam nadzieje że pomoże :D http://bieganie.pl/?show=1&cat=25&id=939
-
- Dyskutant
6 kwiecień
4km+4x20sP
rozgrzewka
po treningu rozciąganie + ćwiczenia :D
Niestety nie pamiętam jaki miałem czas bo mnie sąsiad tuż po biegu zagadał jak wróciłem do domu i wyłączyłem gps'a.
Ekiden 200
Pierwszy bieg z przebieżkami :D Pewnie nie wychodziły mi jakoś świetnie ale fajnie było przyspieszyć :D Jedna z przebieżek wypadła przy dość dużym przystanku autobusowym w moim mieście :D widok min ludzi bezcenny :D
4km+4x20sP
rozgrzewka
po treningu rozciąganie + ćwiczenia :D
Niestety nie pamiętam jaki miałem czas bo mnie sąsiad tuż po biegu zagadał jak wróciłem do domu i wyłączyłem gps'a.
Ekiden 200
Pierwszy bieg z przebieżkami :D Pewnie nie wychodziły mi jakoś świetnie ale fajnie było przyspieszyć :D Jedna z przebieżek wypadła przy dość dużym przystanku autobusowym w moim mieście :D widok min ludzi bezcenny :D
-
- Dyskutant
8 kwietnia
5km tlenówki
rozgrzewka
rozciąganie + ćwiczenia :D
5km 29 min 5:48min/km
Ekiden 200
Kwiecień plecień co przeplata ....
Czwartek był dniem zwykłego treningu 5km zrobiłem :D tempem normalnych po prostu tlenowy trening jednak jak zawsze mnie łydki bolały i z tego powodu po treningu robiłem przysiady z tego poradnika http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=2353 zresztą bardzo dobrego :D że je wzmocnić (łydki).
A biegało się jak zwykle dobrze :D
5km tlenówki
rozgrzewka
5km 29 min 5:48min/km
Ekiden 200
Kwiecień plecień co przeplata ....
Czwartek był dniem zwykłego treningu 5km zrobiłem :D tempem normalnych po prostu tlenowy trening jednak jak zawsze mnie łydki bolały i z tego powodu po treningu robiłem przysiady z tego poradnika http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=2353 zresztą bardzo dobrego :D że je wzmocnić (łydki).
A biegało się jak zwykle dobrze :D
-
- Dyskutant
10 kwiecień
4km+4x20sP
rozgrzewka
4,5km 23 min 5:07/km
Ekiden 200
Kwiecień plecień ....
Już myślałem, że sobie nie pobiegam bo rano padało ale się potem rozpogodziło i pobiegałem sobie :D Jako że wypadły przebieżki to czas był znacznie lepszy przebieżki każda gdzie po 100-150 metrów jakoś tak 20 sekund ale spowodowało to, że poprawiłem swój życiowy rekord :D Co prawda marny na tle innych biegaczy ale dla mnei wiele to znaczy jako, że zaczynam przygodę z bieganiem :D (nie dawno minął miesiąc :D)
4km+4x20sP
rozgrzewka
4,5km 23 min 5:07/km
Ekiden 200
Kwiecień plecień ....
Już myślałem, że sobie nie pobiegam bo rano padało ale się potem rozpogodziło i pobiegałem sobie :D Jako że wypadły przebieżki to czas był znacznie lepszy przebieżki każda gdzie po 100-150 metrów jakoś tak 20 sekund ale spowodowało to, że poprawiłem swój życiowy rekord :D Co prawda marny na tle innych biegaczy ale dla mnei wiele to znaczy jako, że zaczynam przygodę z bieganiem :D (nie dawno minął miesiąc :D)
-
- Dyskutant
11 kwietnia
10km
rozgrzewka
rozciąganie + ćwiczenia
10km 59 min 5:54/km
Ekiden 200 mają obecnie 84.6km przebiegu
Jak rano wstałem to padał deszcz co niestety nie wróżyło nic dobrego (podobnie jak w sobotę) po południu nadal nie chciało przestać padać ale na szczęście znalazłem oczko pogodowe jak przestało padać :D i efekt był jeden BIEGIEM :D
Dzisiejszy bieg był naprawdę świetny i szczerze mówiąc nie odczuwam po nim żadnego zmęczenia :D taki bieg dla relaksu a z tempem nie najgorszym :D
10km
rozgrzewka
rozciąganie + ćwiczenia
10km 59 min 5:54/km
Ekiden 200 mają obecnie 84.6km przebiegu
Jak rano wstałem to padał deszcz co niestety nie wróżyło nic dobrego (podobnie jak w sobotę) po południu nadal nie chciało przestać padać ale na szczęście znalazłem oczko pogodowe jak przestało padać :D i efekt był jeden BIEGIEM :D
Dzisiejszy bieg był naprawdę świetny i szczerze mówiąc nie odczuwam po nim żadnego zmęczenia :D taki bieg dla relaksu a z tempem nie najgorszym :D
-
- Dyskutant
2010-04-05 - 2010-04-11: 23.50 km 1:51:00
Po biegach robię ćwiczenia i czuję że łydki coraz mniej zaczynają doskwierać :D
Coraz bardziej czuję, że bieganie stało się moją pasją. Pasją którą chce coraz bardziej rozwijać.
Pasja takie proste słowo przez wielu lekceważone, przez wielu niedocenione.
Jak to wspaniale jest być w tej drugiej grupie osób.
Osób umiejących ją docenić, zrozumieć.
Osób, które potrafią poczuć wspaniałe uczucia kierują ich życiem, jak pasja staję się sensem życia, osią wokół której się ono toczy.
Osób, które potrafią oddać się bez pamięci w jej wir, zapomnieć o świecie i móc odpłynąć.
Z dnia na dzień coraz lepiej się czuję :D coraz bardziej czuję że bieganie odmienia mnie na lepsze :D znacznie lepsze pozwala razem z innymi pasjami cieszyć się życiem :D.
Każdego dnia mam coraz więcej sił :D czuję że mogę biegać szybciej i dalej :D pomaga mi to w codzienności nadaje jej barw kolorów tęczy :D
-
- Dyskutant
Długo tutaj nie zaglądałem nawet bardzo długo ale to nie znaczy, że zaniechałem biegania :D powiedziałbym nawet że się coraz bardziej rozwijam :D
Na szczęście nie było jakoś dużo przerw i staram się biegać regularnie nadal realizując plan treningowy :D
Uzupełniam na bieżąco run-loga więc nie będzie problemu z odtworzeniem danych
13 kwietnia
4km
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 4km
cza biegu 24minuty
tempo 6min/km
Ekiden 200
16 kwiecień
5km+4x20s P
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 5km
czas biegu 30min
tempo 6min/km
Ekiden 200
Jak widać idee przebieżek nie rozumiałem na początku i biegałem je w dystansie treningu ogólnego :P
20 kwiecień
5km+5x20s P
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 5km
czas biegu 29min
tempo 4:48min/km
Ekiden 200
23 kwiecień
4km
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 4km
czas biegu 23min
tempo 4:45min/km
Ekiden 200
24 kwiecień
5km+4x20s P
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 5,3km
czas biegu 31min
tempo 5:51min/km
Ekiden 200
25 kwiecień
hah długi bieg :D
10km
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 10km
czas biegu 57 min
tempo 5:42
Ekiden 200
Wyszedł mi wtedy całkiem przyzwoity bieg z dość dobrym jak na mnie czasem :D
27 kwiecień
5km
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 5km
czas biegu 31min
tempo 6:12
Ekiden 200
Tutaj to było jakieś chwilowe załamanie i zmniejszenie tempa
kwiecień skończył się na wdrażaniu w nowy plan biegowy i wyszło mi to całkiem fajnie :D
83.80km łącznie pokonane w czasie 7:41 czyli można powiedzieć 2 razy maraton :D (no prawie :P)
Na szczęście nie było jakoś dużo przerw i staram się biegać regularnie nadal realizując plan treningowy :D
Uzupełniam na bieżąco run-loga więc nie będzie problemu z odtworzeniem danych
13 kwietnia
4km
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 4km
cza biegu 24minuty
tempo 6min/km
Ekiden 200
16 kwiecień
5km+4x20s P
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 5km
czas biegu 30min
tempo 6min/km
Ekiden 200
Jak widać idee przebieżek nie rozumiałem na początku i biegałem je w dystansie treningu ogólnego :P
20 kwiecień
5km+5x20s P
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 5km
czas biegu 29min
tempo 4:48min/km
Ekiden 200
23 kwiecień
4km
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 4km
czas biegu 23min
tempo 4:45min/km
Ekiden 200
24 kwiecień
5km+4x20s P
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 5,3km
czas biegu 31min
tempo 5:51min/km
Ekiden 200
25 kwiecień
hah długi bieg :D
10km
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 10km
czas biegu 57 min
tempo 5:42
Ekiden 200
Wyszedł mi wtedy całkiem przyzwoity bieg z dość dobrym jak na mnie czasem :D
27 kwiecień
5km
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 5km
czas biegu 31min
tempo 6:12
Ekiden 200
Tutaj to było jakieś chwilowe załamanie i zmniejszenie tempa
kwiecień skończył się na wdrażaniu w nowy plan biegowy i wyszło mi to całkiem fajnie :D
83.80km łącznie pokonane w czasie 7:41 czyli można powiedzieć 2 razy maraton :D (no prawie :P)
-
- Dyskutant
Przyszła pora na miesiąc maj :D
W maju było jeszcze więcej biegania aniżeli w poprzednie miesiące :D
Maj przyszedł jako nadzieje na dobrą pogodę ale każdy z nas wie jak to wyszło burze powodzenie etc etc przez ciąły deszcz musiałem odpuścić parę treningów ((
1 maj
4km
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 4 km
Ekiden 200
Czas biegu mi się niestety nie zapisał ale mogę wnioskować, że było to pokonywane tempem średnio 5:30/km albo wolniejszym gdzieś z 5:45/km
2 maj
12km
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 13km
czas biegu 1:14
tempo 5:42/km
Ekiden 200
Niedzielny długi bieg :D jak dobrze pamiętam wyszedł całkiem dobrze :D jeśli chodzi o samopoczucie :D
4 maj
5km+4x30s P
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 5.40
czas biegu 29min
tempo 5:22min/km
Ekiden 200
6 maja
6km
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 6km
czas biegu 33min
tempo 5:30min/km
Ekiden 200
9 maj
14km
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 14.40
czas biegu 1:12
tempo 5 min/km
Ekiden 200
Do tej pory to był najlepszy mój bieg :D nie dość że najdłuższy to jeszcze w najlepszym czasie wykonany :D Sam się dziwie jak to możliwe :D ale wtedy mi się baaaaaaardzo chciało biegać no i pogoda dopisywała :D
11 maj
6km+6x20s P
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 6km
czas biegu 32min
tempo 5:20
Ekiden 200
13 maj
Byłem krew oddać i pomóc potrzebującym ludziom dlatego bieg się nie odbył ale jestem zadowolony z podjętej decyzji
Bardzo chciałbym zostać zasłużonym honorowym dawcą krwi :D
15 maj
6km+5x20s P
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 6km
czas biegu 32min
tempo 5:20min/km
Ekiden 200
Udało się zdąrzyć przed deszczem myślałem że się nie uda bieg no ale byłem w błędzie :P
16 maj
Z treningów nici totalne zaczęło lać bardzo mocno :| i nie udało się zrobić długiego niedzielnego biegu ( nawet nie było oczka pogodowego aby coś tam wskurać
20 maj
7km
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 7,4km
czas biegu 40 min
tempo 5:24min/km
Ekiden 200
Przez te parę dni lało cały czas z uczelni cały mokry wracałem z nadzieją na jakiś bieg i w końcu się udało :D po biegu byłem bardzo zadowolony :D
22 maj
6km+5x20s P
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 6,7km
czas biegu 34min
tempo 5:04min/km
Ekiden 200
Dosyć szybki bieg :D Pogoda jakoś nie rozpieszczała ale w domu wysiedzieć nie mogłem :P
W końcu zacząłem biegać zgodnie z rozpiską czyli bieg i do tego przebieżki :D a nie przebieżki włączone w dystans biegu ten podstawowy.
25 maj
6km
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 6
czas biegu
tempo
Ekiden 200
28 maj
7km+5x30s P
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 9,1km
czas biegu 51min
tempo 5:36min/km
Ekiden 200
Uhuhu co to był za bieg :D wyszło jak wyszło, ponieważ się tak zabiegałem, że zapomniałem spojrzeć na telefon aby odczytać dystans :P
29 maj
6km+5x20s P
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 7km
czas biegu 37min
tempo 5:17min/km
30 maja
ze względu na kapryśną pogodę sobie nie pobiegałem (
Czas na podsumowanie maja
91km
czas 7h 46 min
Lepszy czas większy dystans niż w kwietniu :D
Z biegów jestem ogólnie zadowolony ale pogoda kapryśna bardzo przeszkadzała
Na długie niedzielne biegi kupiłem nawet sobie plecak aby picie trzymać ale nie miałem okazji (poza uczelnią i codziennym używaniem) go wykorzystać .
W maju było jeszcze więcej biegania aniżeli w poprzednie miesiące :D
Maj przyszedł jako nadzieje na dobrą pogodę ale każdy z nas wie jak to wyszło burze powodzenie etc etc przez ciąły deszcz musiałem odpuścić parę treningów ((
1 maj
4km
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 4 km
Ekiden 200
Czas biegu mi się niestety nie zapisał ale mogę wnioskować, że było to pokonywane tempem średnio 5:30/km albo wolniejszym gdzieś z 5:45/km
2 maj
12km
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 13km
czas biegu 1:14
tempo 5:42/km
Ekiden 200
Niedzielny długi bieg :D jak dobrze pamiętam wyszedł całkiem dobrze :D jeśli chodzi o samopoczucie :D
4 maj
5km+4x30s P
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 5.40
czas biegu 29min
tempo 5:22min/km
Ekiden 200
6 maja
6km
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 6km
czas biegu 33min
tempo 5:30min/km
Ekiden 200
9 maj
14km
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 14.40
czas biegu 1:12
tempo 5 min/km
Ekiden 200
Do tej pory to był najlepszy mój bieg :D nie dość że najdłuższy to jeszcze w najlepszym czasie wykonany :D Sam się dziwie jak to możliwe :D ale wtedy mi się baaaaaaardzo chciało biegać no i pogoda dopisywała :D
11 maj
6km+6x20s P
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 6km
czas biegu 32min
tempo 5:20
Ekiden 200
13 maj
Byłem krew oddać i pomóc potrzebującym ludziom dlatego bieg się nie odbył ale jestem zadowolony z podjętej decyzji
Bardzo chciałbym zostać zasłużonym honorowym dawcą krwi :D
15 maj
6km+5x20s P
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 6km
czas biegu 32min
tempo 5:20min/km
Ekiden 200
Udało się zdąrzyć przed deszczem myślałem że się nie uda bieg no ale byłem w błędzie :P
16 maj
Z treningów nici totalne zaczęło lać bardzo mocno :| i nie udało się zrobić długiego niedzielnego biegu ( nawet nie było oczka pogodowego aby coś tam wskurać
20 maj
7km
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 7,4km
czas biegu 40 min
tempo 5:24min/km
Ekiden 200
Przez te parę dni lało cały czas z uczelni cały mokry wracałem z nadzieją na jakiś bieg i w końcu się udało :D po biegu byłem bardzo zadowolony :D
22 maj
6km+5x20s P
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 6,7km
czas biegu 34min
tempo 5:04min/km
Ekiden 200
Dosyć szybki bieg :D Pogoda jakoś nie rozpieszczała ale w domu wysiedzieć nie mogłem :P
W końcu zacząłem biegać zgodnie z rozpiską czyli bieg i do tego przebieżki :D a nie przebieżki włączone w dystans biegu ten podstawowy.
25 maj
6km
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 6
czas biegu
tempo
Ekiden 200
28 maj
7km+5x30s P
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 9,1km
czas biegu 51min
tempo 5:36min/km
Ekiden 200
Uhuhu co to był za bieg :D wyszło jak wyszło, ponieważ się tak zabiegałem, że zapomniałem spojrzeć na telefon aby odczytać dystans :P
29 maj
6km+5x20s P
rozgrzewka
rozciągania+ćwiczenia
dystans 7km
czas biegu 37min
tempo 5:17min/km
30 maja
ze względu na kapryśną pogodę sobie nie pobiegałem (
Czas na podsumowanie maja
91km
czas 7h 46 min
Lepszy czas większy dystans niż w kwietniu :D
Z biegów jestem ogólnie zadowolony ale pogoda kapryśna bardzo przeszkadzała
Na długie niedzielne biegi kupiłem nawet sobie plecak aby picie trzymać ale nie miałem okazji (poza uczelnią i codziennym używaniem) go wykorzystać .
-
- Dyskutant
Czerwiec początek lata ciepło słoneczko i kobiety w miniówkach :D << przynajmniej z założenia :P
Miesiąc nie zaczął dobrze ponieważ troszkę lało jak zwykle i było zimno a ponadto sesja się zbliża i robienie sprawozdań a także egzaminy więc musiałem opuścić parę treningów w tym ten jeden majowy długi bieg no ale dzisiaj tak bardzo mi biegania brakowało, że nie było siły aby mnie powstrzymać :D
6 czerwca
6km+5x20s P
rozgrzewka
rozciągania po biegu
36 min
5:27min/km
Piękna pogoda w końcu :D słoneczko ciepełko i ładne widoki :D
Ekiden 200
Każdy krok jaki stawiałem biegnąc był czymś wspaniałym :D każdy krok dawał ogromną radość z życia, radość z tego wszystkiego co mnie otacza co robię i jakto robię :D
Biegłem dzisiaj z podniesioną głową na maksa w wyprostowanej pozycji poprostu postawa biegacza :D Czasem zdarzało się patrzeć w niebo i je podziwiać :D
Po powrocie do domu czułem się poprostu wspaniale :D chciałbym aby każdy mógł dzielić to odczucie razem ze mną :D chciałbym aby mogło ono jak najdłużej mi towarzyszyć (przysłowiowe do końca świata i jeden dzień dłużej :D).
Miesiąc nie zaczął dobrze ponieważ troszkę lało jak zwykle i było zimno a ponadto sesja się zbliża i robienie sprawozdań a także egzaminy więc musiałem opuścić parę treningów w tym ten jeden majowy długi bieg no ale dzisiaj tak bardzo mi biegania brakowało, że nie było siły aby mnie powstrzymać :D
6 czerwca
6km+5x20s P
rozgrzewka
rozciągania po biegu
36 min
5:27min/km
Piękna pogoda w końcu :D słoneczko ciepełko i ładne widoki :D
Ekiden 200
Każdy krok jaki stawiałem biegnąc był czymś wspaniałym :D każdy krok dawał ogromną radość z życia, radość z tego wszystkiego co mnie otacza co robię i jakto robię :D
Biegłem dzisiaj z podniesioną głową na maksa w wyprostowanej pozycji poprostu postawa biegacza :D Czasem zdarzało się patrzeć w niebo i je podziwiać :D
Po powrocie do domu czułem się poprostu wspaniale :D chciałbym aby każdy mógł dzielić to odczucie razem ze mną :D chciałbym aby mogło ono jak najdłużej mi towarzyszyć (przysłowiowe do końca świata i jeden dzień dłużej :D).