Różnica tylko taka że nie miałem jeszcze tej 6 tygodniowej kumulacji obciążenia.
Teraz mam nogi jakbym biegł dziś maraton.
PS. Na środę nie patrz i to 4:45. Według stryda ja wtedy robiłem rytmy po 1:50, zdurniał i dlatego go wyłączyłem.
Moderator: infernal

Nazwałem go Podlaski więc będę starał się mieć wszystkie biegi z mojego województwa. Dodatkowo dodam kilka ważnych biegów z "okolicy" ja półmaraton czy maraton Warszawski.Jajo pisze: ↑08 sty 2026, 08:59 Wg mnie wygląda całkiem kompletnie. Są nawet osobne linki do strony, regulaminu i zapisów oraz aktualne cenniki. Wow. Wygodne. Jeśli to robisz tylko dla siebie, to super, ale skoro to udostępiasz szerszej grupie ludzi, to się pojawia u mnie to samo pytanie, co zawsze widząc takie kalendarze: co to znaczy okoliczne, czy będą w miarę wszystkie czy tylko wybrane i jak długo to będzie aktualizowane i świeże. Niestety, i to chyba problem każdego biegacza, żeby znaleźć biegi w swojej okolicy lub gdziekolwiek, trzeba przejrzeć 3-4 różne kalendarze, a na końcu okazuje się, że jest jakiś bieg, którego w żadnym z tych kalendarzy nie było.
Tak sobie jeszcze myślę, dla biegów ulicznych na 5/10/21/42 mogłaby być informacja o ateście PZLA - to zawsze cenna informacja w kontekście tego, że trasa rzeczywiście ma np. 10km, a nie 10,82.